Νέα

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ετοιμάζει την πιο χριστουγεννιάτικη stand up παράσταση για παιδιά

Από -

Είναι το προσεγμένο, πάντα με το γάντι χιούμορ παρατήρησης του Γιώργου Χατζηπαύλου και η εμπειρία τόσων χρόνων επάνω στη σκηνή που τον κάνουν ιδανικό στο να χειρίζεται άψογα θεατές μικρής ηλικίας. Το αποδεικνύει κάθε φορά που ανεβαίνει στο σανίδι με τη μοναδική στο είδος της stand up παράσταση για παιδιά που έχει φτιάξει, όπως θα το κάνει και τώρα, καθώς τα ερχόμενα σαββατοκύριακα (από 5 Δεκεμβρίου) επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής για δεύτερη φορά με το «Comedy Club για παιδιά Xmas Special».

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση, ο καταξιωμένος κωμικός περιμένει παιδιά 6 έως 12 ετών μαζί με τους γονείς ή τους συνοδούς τους σε μια καθόλα τυπική stand up παράσταση: ξεκινώντας από τη δική του παιδική ηλικία, όταν τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά αλλά και τόσο ίδια με σήμερα, ο Χατζηπαύλου μοιράζεται σκέψεις για το σχολείο, τους παιδικούς φίλους, τους σούπερ ήρωες, τα επαγγέλματα και τα χόμπι, από την κωμική πάντα σκοπιά. Κάπου εκεί υπάρχουν και τα παιδικά τραγούδια που διαπερνούν γενεές, όπως ο «Μπάρμπα Μπρίλιος» και το «Δεν περνάς κυρα-Μαρία». Αλήθεια, πόσο νόημα βγάζουν οι στίχοι τους;

Αντιμετωπίζοντας τους μικρούς θεατές ως κανονικό κοινό, με φιλτραρισμένη πάντα γλώσσα, ο Γιώργος Χατζηπαύλου τους παίρνει από το χέρι, όντας και ο ίδιος πατέρας, σε μια βόλτα με πολλά γέλια και εκπλήξεις, αποκαλύπτοντας εν τέλει το μεγαλύτερο μυστικό των γονιών: πως κατά βάθος, ακόμη κι αν φορές-φορές το ξεχνούν, είναι ακόμη παιδιά. Κάθε σαββατοκύριακο στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», λοιπόν, αλλά και για κάποιες επιπλέον ημερομηνίες στο πικ των γιορτών.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό