Οι νέες εκπομπές του Open

Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει μαγειρεύοντας, ο πρώην survivor Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τεστάρει τα όριά του, ο Νίκος Κοκλώνης έρχεται από τα ‘90s, η Ιωάννα Λίλη γίνεται Κλόι Καρντάσιαν και ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Οι νέες εκπομπές του Open

Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει μαγειρεύοντας, ο πρώην survivor Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τεστάρει τα όριά του, ο Νίκος Κοκλώνης έρχεται από τα ‘90s, η Ιωάννα Λίλη γίνεται Κλόι Καρντάσιαν και ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει και στήνει το τηλεοπτικό τσαντίρι του στο κανάλι του Open. Πριν χρόνια, η εκπομπή ξεκίνησε φέρνοντας μια φρέσκια σάτιρα στο τηλεοπτικό πεδίο, η οποία όμως έσβησε σταδιακά όταν ο παρουσιαστής επέλεξε να στηρίζεται σε ολοένα και μεγαλύτερους μελοδραματικούς και διδακτικούς μονολόγους που για πολλούς άγγιξαν το όριο της δημαγωγίας. Αν και το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο δεν μας βοηθά να φανούμε αισιόδοξοι, φέτος ελπίζουμε να δούμε ένα πραγματικά ανανεωμένο και εμπνευσμένο «Αλ Τσαντίρι», βασισμένο στο ξεχωριστό κωμικό ταλέντο του Λαζόπουλου. Το ραντεβού με το κοινό συνεχίζει να δίνεται τις Τρίτες (πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας στις 5/3), με ένα τρίωρο σόου που ενισχύεται με μια νέα ενότητα, το μουσικό «Αλ Σιχτίρι».

My Greece

Έχοντας περάσει από τη θέση του κριτή σε μουσικά τηλεοπτικά talent shows, η Δέσποινα Βανδή δοκιμάζει τις δυνατότητές της στη μικρή οθόνη σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Ταξιδεύει ανά την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, εξερευνά τις παραδόσεις του κάθε τόπου, δοκιμάζει τοπικά προϊόντα και μαγειρεύει παρέα με τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα συνταγές με έντονη τη σφραγίδα κάθε προορισμού. Το «My Greece» που χαρακτηρίζεται στο δελτίο Τύπου ως «ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας», έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Κώστα Καπετανίδη και αν κρίνουμε από το τρέιλερ μοιάζει με ένα από τα πιο αξιοπρεπή στοιχήματα του καναλιού.

Κάθε Κυριακή στις 20.00 (πρεμιέρα 3/3)

It’s show time

Οι νέες εκπομπές του Open - εικόνα 1

Αν υπάρχουν ακόμα εκεί έξω νοσταλγοί των τηλεοπτικών σόου των ’90s, ο Νίκος Κοκλώνης τούς χτυπάει την πόρτα. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, το «It’s show time» επιφυλάσσει στο τηλεοπτικό κοινό «αναπάντεχες συναντήσεις, τηλεοπτικές εκπλήξεις, ευρηματικά χορευτικά, μοναδικά performances και απολαυστικές φάρσες» σε ένα λαμπερό σκηνικό που με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα εναλλάσσεται και θα προσαρμόζεται ανάλογα με τους προσκεκλημένους, δημιουργώντας μια «προσωπική χώρα θαυμάτων για τον καθένα ξεχωριστά» -ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη θα δούμε τον stand up comedian Γιώργο Γιαννόπουλο στον σχολιασμό της επικαιρότητας και την Βίκυ Κάβουρα ως συντονίστρια στα παιχνίδια με δώρα, τόσο για το κοινό του στούντιο όσο και για τους τηλεθεατές. Όπως ενημερωθήκαμε, καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής θα είναι η Ελένη Φουρέιρα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, η Έφη Σαρρή και η Πάμελα Άντερσον... Μπράβο, καλώς ήρθατε!

Πρεμιέρα το Σάββατο 2/3 στις 21.00

Passenger

Ο πρώην survivor Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης παίρνει το backpack του, γίνεται «Passenger» και ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου φέρνοντας εις πέρας ριψοκίνδυνες αποστολές. Σαφάρι στη Σρι Λάνκα, αναρρίχηση σε ενεργό ηφαίστειο στο Μπαλί, καταδύσεις σε τροπικούς υφάλους στην Αυστραλία και ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο στον Άγιο Δομίνικο είναι μερικές από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο περιπετειώδης «Passenger», δηλώνοντας πως έχει σκοπό να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη –όπου αδρεναλίνη βάλτε «τηλεθέαση», και θα έχετε μια πρόταση με τον σκοπό του Open, το οποίο επενδύει στο πρόσωπου του παίκτη του τελευταίου υπερ-επιτυχημένου survivor για να ανεβάσει τις ακροαματικότητες του καναλιού.

Πρεμιέρα την Τρίτη 5/3 στις 23.45

Revenge Body

Το σόου που παρουσίασε η Κλόε Καρντάσιαν στο αμερικανικό Ε! (το είδαμε πρόσφατα στον Alpha) έρχεται στην Ελλάδα και στο Open με παρουσιάστρια στην Ιωάννα Λίλη. Το κανάλι και το μοντέλο-παρουσιάστρια η οποία απείχε για αρκετό καιρό από την τηλεόραση, επιστρατεύουν την ειδική στις διατροφικές διαταραχές γιατρό Μαρία Ψωμά και έναν στρατό από γυμναστές (Μαρίνα Πήχου, Βασίλης Ιάσωνας Σταυρόπουλος, Βασίλης Ματσάγγος, Νικος Στρατίκης, Δώρα Γκουγκούση, Γωγώ Καλιακούδα, Γιώργος Μπάλλας, Μάκης Κοτσιρόπουλος) και διατροφολόγους (Κωνσταντίνος Ξένος, Τάσος Παπαλαζάρου, Θαλής Παναγιώτου, Πωλίνα Γιαννιώτη) οι οποίοι αναλαμβάνουν τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό makeover των συμμετεχόντων, βοηθώντας τους να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να νιώσουν πιο δυνατοί και υγιείς.

Πρεμιέρα το Σάββατο 9/3 στις 20.00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
10/05/2024

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.