Ο Jimmy Kimmel δηλώνει πανέτοιμος για τα Όσκαρ... και την κριτική

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οικοδεσπότης της τελετής, που θα δούμε αποκλειστικά στην COSMOTE TV, ο τηλεπαρουσιαστής μοιράζεται τις σκέψεις του γι’ αυτόν το δύσκολο ρόλο.

Ο Jimmy Kimmel δηλώνει πανέτοιμος για τα Όσκαρ... και την κριτική

Πολλά έχουν συμβεί στον ένα χρόνο που πέρασε από την πρώτη φορά που ο Jimmy Kimmel παρουσίασε την τελετή των Όσκαρ. Κι όμως, ο τηλεπαρουσιαστής δεν αισθάνεται πίεση για το πώς θα αντιμετωπίσει στη φετινή τελετή των κορυφαίων κινηματογραφικών βραβείων, η οποία θα μεταδοθεί αποκλειστικά από την COSMOTE TV την Κυριακή 4 προς τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, το σκάνδαλο Harvey Weinstein, την αποκαθήλωση του Kevin Spacey, τα κινήματα Me Too και Time’s Up. Ο λόγος είναι ότι δεν θα γλιτώσει την κριτική, όπως εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξη: «Υπάρχουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που πιστεύουν ότι δεν θα έπρεπε να αστειευτώ με μια συγκεκριμένη κατάσταση. Και υπάρχουν άλλες ομάδες ανθρώπων που θα εξοργιστούν αν δεν πω αστεία για την ίδια κατάσταση. Πρέπει, λοιπόν, να βγάλω μια άκρη. Ό,τι κι αν πω, θα δεχτώ κριτική από κάποιους. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι που θα πουν “Δεν είπες αρκετά αστεία για τον Harvey Weinstein”».

Ο παρουσιαστής, που στρέφεται συχνά μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ενάντια στον Donald Trump και σχολιάζει σαρκαστικά κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα, ετοιμάζεται ανενόχλητος από τις ακτιβιστικές πιέσεις να δώσει το δικό του προοδευτικό στίγμα στην επετειακή 90ή τελετή... ακόμη και να αντιμετωπίσει μια γκάφα όπως η περσινή με το μπέρδεμα των φακέλων στην ανακοίνωση της καλύτερης ταινίας.

Η μετάδοση της λαμπερής 90ής τελετής απονομής των Όσκαρ από τα κανάλια COSMOTE CINEMA θα ξεκινήσει με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εμφανίσεις των σταρ την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 23:30. Θα ακολουθήσει το preshow (01:30) και στις 03.00 η τελετή, η οποία θα μεταδοθεί με ελληνικό σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα στο COSMOTE CINEMA 2HD και με τον πρωτότυπο αγγλικό ήχο στο COSMOTE CINEMA 1HD. Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα επαναληφθούν με υπότιτλους το preshow (21:00) και η τελετή (22:00) στο COSMOTE CINEMA 1HD. Την Τρίτη 6 Μαρτίου θα μεταδοθούν σε επανάληψη με υπότιτλους από το COSMOTE CINEMA οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί (18:30), ενώ στη συνέχεια θα κάνει πρεμιέρα βίντεο με το κόκκινο χαλί των νικητών (20:20).

Δες τον Jimmy Kimmel να μετράει αντίστροφα το χρόνο για την τελετή και να σχολιάζει τις υποψηφιότητες:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.