«Ένας Άλλος Κόσμος» στην COSMOTE TV

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την πιο ώριμη δουλειά του έρχεται στο COSMOTE CINEMA 1HD την Κυριακή 18/12.

«Ένας Άλλος Κόσμος» στην COSMOTE TV

Αφηγήθηκε όπως μόνο εκείνος ξέρει τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες με φόντο τη σκληρή καθημερινότητα, έσκισε στο box office και βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για την ερμηνεία του Μηνά Χατζησάββα, ενώ απέσπασε άλλες τρεις υποψηφιότητες! Η τελευταία δημιουργία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 18/12 στο COSMOTE CINEMA 1HD της COSMOTE TV, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα με τις υπηρεσίες της να δεις την ταινία όπου και όποτε το επιθυμίες! Τρία χρόνια, λοιπόν, μετά το ντεμπούτο του «Αν...», ο Παπακαλιάτης αφηγείται τρεις διαφορετικές ιστορίες που συνθέτουν το μωσαϊκό της μνημονιακής αθηναϊκής πραγματικότητας: Ο Φάρις (Tawfeek Barhom) είναι ένας Σύριος μετανάστης που σώζει τη φοιτήτρια Δάφνη (Νίκη Βακάλη) από μια ληστεία, με την τυχαία συνάντησή τους να αποκτά αναπάντεχη συνέχεια. Ο 40άρης Γιώργος (Παπακαλιάτης), στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία, βρίσκεται εγκλωβισμένος σε έναν προβληματικό γάμο, αλλά η ζωή του δείχνει να ξεμπλοκάρει μετά τη γνωριμία του με τη Σουηδέζα Ελίζ (Andrea Osvárt). Η νοικοκυρά Μαρία (Μαρία Καβογιάννη) γνωρίζει έξω από το σούπερ μάρκετ τον Σεμπάστιαν (ο βραβευμένος με Όσκαρ για το «Χωρίς Μέτρο» J.K. Simmons), έναν Γερμανό που εργάζεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη και οι συναντήσεις τους αποτελούν την εβδομαδιαία απόδρασή της από τη μικροαστική της πραγματικότητα. Την ίδια στιγμή, ο χρεοκοπημένος επιχειρηματίας Αντώνης (Χατζησάββας) έχει παραδοθεί στο τυφλό ρατσιστικό μίσος. Ο έρωτας σε μια Ελλάδα που δοκιμάζεται και αλλάζει είναι πανταχού παρών, και μαζί μ’ αυτόν οι βολές για τη φασιστική βία και τις παθογένειες της μικροαστικής οικογένειας, σε μια ταινία που όχι μόνο γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία, αλλά και πήγε τον Παπακαλιάτη ως filmmaker ένα βήμα παραπέρα.

Το «Ένας Άλλος Κόσμος», μια συμπαραγωγή της COSMOTE TV, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 18/12 στο COSMOTE CINEMA 1HD στις 21:00. Ακόμη κι αν δεν είσαι σπίτι για να την απολαύσεις, χάρη στο νέο υβριδικό περιβάλλον της πλατφόρμας μπορείς να δεις την ταινία όποτε το επιθυμείς: γράφοντάς τη σε ενσωματωμένο ή εξωτερικό σκληρό δίσκο (PVR), γυρνώντας το χρόνο μέχρι και 48 ώρες πίσω στο πρόγραμμα (COSMOTE REPLAY TV) ή ακόμη και εκτός σπιτιού, στις κινητές συσκευές σου (COSMOTE TV GO). Δες το trailer της ταινίας:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
10/05/2024

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.