Ο Marlon Brando, με δικά του λόγια, στην COSMOTE TV

Ο μεγάλος σταρ του αμερικανικού σινεμά αυτο-συστήνεται στο ντοκιμαντέρ «Listen to Me Marlon», που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 25/11 στην COSMOTE TV, όπου πρωταγωνιστής είσαι εσύ.

Ο Marlon Brando, με δικά του λόγια, στην COSMOTE TV

Ο Marlon Brando είχε έναν περίεργο τρόπο για να καταπολεμά το άγχος και τις ανησυχίες του: ηχογραφούσε φωνητικά ημερολόγια, όπου κατέγραφε τις σκέψεις του ή κάποιες επαναλαμβανόμενες φράσεις τις οποίες χρησιμοποιούσε για να πετυχαίνει μιας μορφής αυτο-ύπνωση. Οι ηχογραφήσεις ξεκινούσαν τυπικά με τη φράση «Listen to Me Marlon». Αυτός είναι και ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 2HD την Παρασκευή 25/11 στις 22:00. Ο σκηνοθέτης Stevan Riley κατάφερε να συγκεντρώσει για πρώτη φορά αποκλειστικά όλες αυτές τις ηχογραφήσεις και έχτισε πάνω τους ένα ιδιότυπο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ, διανθίζοντάς το με αποσπάσματα από ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει ο δις βραβευμένος και πολλάκις υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, συνεντεύξεις, πλάνα ειδησεογραφικού αρχείου ακόμη και με έναν παράξενο ψηφιακό «χάρτη» του προσώπου του που είχε δημιουργήσει ο ίδιος ο ηθοποιός. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξομολογητικό, ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ, το οποίο μας βυθίζει στον προσωπικό κόσμο ενός από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά είδωλα όλων των εποχών, ενώ ήταν υποψήφιο για BAFTA και για το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Sundance.

Το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV, τη νέα επωνυμία της τηλεόρασης του OTE TV, όπου με τη νέα hybrid υπηρεσία πρωταγωνιστής είσαι εσύ. Γιατί τώρα πια εσύ ορίζεις πότε και πού θα δεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο, καθώς και πότε θα απολαύσεις την ψυχαγωγία σου. Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείς αν θα προλάβεις να δεις πρεμιέρες ταινιών και ντοκιμαντέρ, το καινούργιο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς ή κρίσιμους αγώνες. Με τις νέες υπηρεσίες που απολαμβάνεις απλώς συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή σου με το Internet, μπορείς να παρακολουθείς μέσω COSMOTE TV GO κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι, από το κινητό, το tablet, το laptop ή τον desktop υπολογιστή σου το πρόγραμμα της επιλογής σου· να γράφεις τα αγαπημένα σου προγράμματα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά και να κάνεις εγγραφή προγραμμάτων απομακρυσμένα μέσω COSMOTE TV GO αν έχεις αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο· να «γυρίζεις» με το COSMOTE REPLAY TV το χρόνο πίσω μέχρι και 48 ώρες σε επιλεγμένα κανάλια· να έχεις στη διάθεσή σου με το COSMOTE TV PLUS, όποτε θέλεις και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μία συλλογή από ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA, ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY για να τα απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

Δες το trailer του ντοκιμαντέρ «Listen to Me Marlon» καθώς και ένα βίντεο με το πώς η νέα hybrid υπηρεσία της COSMOTE TV αλλάζει την τηλεοπτική σου εμπειρία:


Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
10/05/2024

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.