Γυρίζοντας τον κόσμο με το Travel Channel HD

Με το ταξιδιάρικο κανάλι του OTE TV βγάζεις εισιτήριο για συναρπαστικές περιπέτειες – διάβασε ποιες εκπομπές θα βλέπεις το καλοκαίρι και πώς θα πάρεις μέρος σε έναν γευστικό διαγωνισμό!

Γυρίζοντας τον κόσμο με το Travel Channel HD

Ο Andrew Zimmern, ο food writer που κάνει τη δουλειά την οποία όλοι ονειρευόμαστε, ταξιδεύει απ’ άκρη σ’ άκρη στον κόσμο και δοκιμάζει χαρακτηριστικά πιάτα κάθε τόπου που επισκέπτεται. Άνθρωποι που αποφασίζουν να αλλάξουν ζωή επιδίδονται σε real estate… σαφάρι για να βρουν το καλύτερο σπίτι στον καινούργιο τόπο κατοικίας τους. Και μια ομάδα κατασκευαστών μάχεται με τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες για να χτίσει σπίτια στην Αλάσκα. Αυτά είναι μερικά από τα πρωτότυπα formats του Travel Channel HD, του high definition καναλιού του OTE TV, που προτείνει διαφορετικού τύπου ταξίδια. Εκπομπές όπως οι «Ταξίδι στις πιο παράξενες γεύσεις: Νόστιμοι προορισμοί», «Αναζητώντας σπίτια ανά τον κόσμο» και «Χτίζοντας την Αλάσκα», αλλά και τα «Ακραία τροχόσπιτα», «Μπικίνι και διασκέδαση» και «Tough Rides: Brazil», που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του καναλιού αυτό το καλοκαίρι, δίνουν ένα πρωτότυπο νόημα στην ταξιδιωτική εμπειρία. Από τις πολυτελείς αποδράσεις και τις γαστρονομικές αναζητήσεις μέχρι τις backpacking περιπέτειες και τα επικά ταξίδια, ετοιμάσου αυτό το καλοκαίρι για διακοπές σε τόπους που δεν είχες φανταστεί ποτέ ότι θα γνώριζες. Αυτά στην οθόνη, γιατί στην πραγματική ζωή το Travel Channel HD, ο OTE TV και το «α» σε ταξιδεύουν στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας με ένα διαγωνισμό που κάνει τραπέζι σε πέντε ζευγάρια σε βραβευμένα εστιατόρια της πόλης – περισσότερες λεπτομέρειες και η φόρμα συμμετοχής εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.