Οι αντιδράσεις της αμερικανικής TV στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

Δείτε πώς αντέδρασαν Stephen Colbert, Bill Maher, «SNL» και John Oliver (αυτός ειδικά!) στην τραγωδία της περασμένης Παρασκευής.

Οι αντιδράσεις της αμερικανικής TV στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

Όσοι παρουσιαστές νυχτερινών talk shows είχαν βάρδια την Παρασκευή, το «Saturday Night Live» και ο John Oliver που άστραψε και βρόντηξε, αναφέρθηκαν με τον δικό τους τρόπο στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Οι αντιδράσεις της αμερικανικής TV στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι - εικόνα 1

Τραγουδώντας ένα απόσπασμα από τη «Μασσαλιώτιδα», ο Bill Maher εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους Γάλλους, ενώ στη συνέχεια, με την προσκεκλημένη του Μουσουλμάνα δημοσιογράφο, συγγραφέα και ακτιβίστρια Asra Nomani επανήλθε στο θέμα:



Ένας ταραγμένος Stephen Colbert μόλις που κατάφερε να πει μια καληνύχτα στο κλείσιμο της εκπομπής του, η οποία ήταν στη διαδικασία της μαγνητοσκόπησης την ώρα που συνέβαιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις:



Στο «Saturday Night Live», ο εναρκτήριος μονόλογος αντικαταστάθηκε από ένα μήνυμα συμπαράστασης στα αγγλικά και τα γαλλικά από τη Cecily Strong, μέλος του θιάσου του ζωντανού variety show:



Ο John Oliver στο «Last Week Tonight» εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι βρίσκεται στο HBO, όπου τα «πράγματα μπορούν να ειπωθούν χωρίς περιορισμούς» και καταφέρθηκε εναντίον των τρομοκρατών με ελευθερόστομο λόγο και διαφορετική προοπτική στην προσέγγιση, αντιπαραβάλλοντας τη «χρεωκοπημένη ιδεολογία» τους με τον γαλλικό πολιτισμό και τον τρόπο ζωής, δηλαδή... τον Ζαν-Πολ Σαρτρ, το καλό κρασί, την Εντίθ Πιάφ, τα μακαρόν, τα τσιγάρα Gauloises, τον Αλμπέρ Καμί, το καμαμπέρ και τις μαντλέν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
10/05/2024

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.