Περιμένοντας το «The Voice» με ορθάνοιχτα αφτιά

Γιατί το talent show του ΑΝΤ1 έχει ενδιαφέρον για άλλους λόγους πέρα από την ανακάλυψη μερικών καλών φωνών.

Περιμένοντας το «The Voice» με ορθάνοιχτα αφτιά

Με τα αφτιά ορθάνοιχτα περιμένουμε την πρεμιέρα του «The Voice»! Όχι όμως τόσο για να ανακαλύψουμε νέες φωνές (κυκλοφορούν πολλές και ψαγμένες), αλλά για να καταλάβουμε πού πάει η υπόθεση των ριάλιτι/talent shows στην ελληνική τηλεόραση. Μετά την ολοκλήρωση του «Dancing with the Stars», από το οποίο δεν έμειναν και πολλά για να θυμάται κάποιος (Μορφούλα, who;), το τραγουδιστικό talent show που ξεκινάει αυτή την Κυριακή είναι το επόμενο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 για να χτυπήσει την πρώτη θέση, αλλά κι ένα πρόγραμμα από τα πλέον χαρακτηριστικά για το προφίλ του καναλιού. Ο ΑΝΤ1 αγαπάει τη λάμψη της showbiz (την προσφέρουν απλόχερα οι coaches Ρέμος, Βανδή, Ασλανίδου και Κουινέλης, καθώς και οι παρουσιαστές-τηλεπερσόνες Λιάγκας και Γεωργαντάς) και επιδιώκει την εμπλοκή του κοινού μέσω των κοινωνικών δικτύων: αναφέροντας στο δελτίο Τύπου ότι το πρώτο «The Voice» «εκτός από ρεκόρ τηλεθέασης κατέρριψε επίσης κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας στα social media σε όλη τη διάρκεια μετάδοσής του», ταυτίζεται, ίσως προφητικά για την ελληνική αγορά, με την άποψη ενός μεγάλου στελέχους της διεθνούς εταιρείας FremantleMedia (παραγωγός του «The X Factor» και «American Idol»), ο οποίος θεωρεί ότι οι διαφημιστές δίνουν πλέον μεγαλύτερη σημασία στο trending ενός προγράμματος στα social media παρά στα νούμερα τηλεθέασης. Πέρα όμως από τις lifestyle εμμονές, αλλά και τη δεδομένη πρωτοπορία του στον ψηφιακό κόσμο, ο ΑΝΤ1 πρέπει κάποια στιγμή να εκτιμήσει την πραγματική απόδοση προγραμμάτων όπως το «The Voice» – χωρίς τα οποία, σημειωτέον, ο ALPHA έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην πρώτη θέση. Στη διεθνή αγορά, το «The Voice» διατηρεί τη δυναμική του (αν και με μικρή πτώση), το «American Idol» έχει κουράσει, το ισραηλινό «Rising Star» μπήκε στο ράφι όχι μόνο από το MEGA αλλά και από το ITV, ενώ τα τηλεοπτικά στελέχη αναζητούν νέα concepts. Επειδή πάντως η κόπωση δεν έχει χτυπήσει το δικό μας «The Voice», επειδή το ελληνικό κοινό ψάχνει αφορμές να ποστάρει και να τουιτάρει, αλλά κι επειδή «απέναντι» δεν υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός, τα παιδιά που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους απ’ την Κυριακή δεν θα είναι φωνές «βοώντος εν τη ερήμω».

Το «The Voice» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15/2 στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Δείτε το πολύ επιτυχημένο trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.