Μετακόμιση… εκπομπών της ΝΕΡΙΤ

Τα «Βιβλία στο κουτί», το «Μονόγραμμα» και το εκπομπές και συγγραφείς μεταφέρονται στη ΝΕΡΙΤ Plus – ελπίζουμε να τις βλέπουμε κανονικά πια εκεί.

Μετακόμιση… εκπομπών της ΝΕΡΙΤ

Τρεις από τις εκπομπές της ΕΡΤ που είχαν επιστρέψει στο πρόγραμμα τις ΝΕΡΙΤ αλλά αντιμετώπιζαν το σταθερό πρόβλημα της αναβολής λόγω έκτακτων μεταδόσεων (μια παιδική ασθένεια της δημόσιας τηλεόρασης που κάποτε πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά), μεταφέρονται στη ΝΕΡΙΤ Plus. Κάθε Δευτέρα στις 19:00, η Κατερίνα Σχινά, ο Βαγγέλης Χατζηβασιλείου, ο Σπύρος Γιανναράς και η Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη συνομιλούν με συγγραφείς και προτείνουν νέα βιβλία – τα «Βιβλία στο κουτί» είναι η μοναδική ευκαιρία για τους βιβλιόφιλους να ενημερωθούν για την τρέχουσα παραγωγή... εκτός κι αν προσμετράται η σχετική στήλη σε ένα από τα δύο «Joy» (δεν θυμάμαι σε ποιο) και μια φορά που εμφανίστηκε η Χρυσηίδα Δημουλίδου στον Χαρδαβέλλα. Το ιστορικό «Μονόγραμμα» των Σγουράκηδων, μια ανακουφιστική επιστροφή στη δημόσια τηλεόραση που είχε μάλιστα καθυστερήσει πολύ, μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 19:30, συνεχίζοντας το χτίσιμο ενός αρχείου με προσωπικότητες της επιστήμης και της τέχνης. Τέλος, στο «Εποχές και συγγραφείς» κάθε Τετάρτη στις 19:00, βιογραφούνται Έλληνες πεζογράφοι και ποιητές από το τέλος του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα, ενώ το έργο τους τοποθετείται στο ιστορικό και κοινωνικοπολιτικό τοπίο της εποχής τους. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν άλλες αναβολές και μετακομίσεις!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.