«How to Get Away with Murder»: Πώς να κάνεις εθιστική τηλεόραση

Η νέα σειρά της Shonda Rhimes είναι όπως και οι προηγούμενές της υπερβολική, τολμηρή και εθιστική, έχει μια εξαιρετική πρωταγωνίστρια και κάνει πρεμιέρα στο FOX Life την Πέμπτη 4/12.

«How to Get Away with Murder»: Πώς να κάνεις εθιστική τηλεόραση

Η παραγωγός και σεναριογράφος Shonda Rhimes μάλλον δεν ξέρει τι πάει να πει «κρατάω χαμηλούς τόνους». Οι τεράστιες επιτυχίες της στην αμερικανική τηλεόραση είναι πληθωρικές και πολύ συχνά εξωφρενικές: συγκρίνετε, ας πούμε το «Grey’s Anatomy» με το «House M.D.» ή το «Scandal» με τη «Δυτική Πτέρυγα» και θα καταλάβετε γιατί μπορούν άνετα να χαρακτηριστούν σαπουνόπερες. Τόσο εθιστικές και συναρπαστικές όμως! Παρομοίως, το «How to Get Away with Murder» θα γίνει αμέσως «η νέα τηλεοπτική εμμονή» σας, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του FOX Life όπου η σειρά κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4/12. Η σειρά, που είναι η δημοφιλέστερη της φετινής σεζόν στο αμερικανικό κοινό των 15-44, παρακολουθεί την ευφυή, φιλόδοξη και αδίστακτη (στα επαγγελματικά και τα προσωπικά της) δικηγόρο και καθηγήτρια Νομικής Annalise Keating (η υποψήφια για Όσκαρ Viola Davis) καθώς κερδίζει υποθέσεις, απατά τον σύζυγό της κι εμπλέκεται σε μια υπόθεση φόνου με τους βοηθούς φοιτητές της. Σε ένα αμφιλεγόμενο άρθρο της, η τηλεκριτικός των «New York Times» χαρακτήρισε τη Shonda Rhimes «angry black woman», αναγνωρίζοντας ότι μετά την Oprah Winfrey έχει αλλάξει μέσα από τις σειρές της την εικόνα της Αφροαμερικανίδας γυναίκας στην κοινή γνώμη. Και το «HTGAWM», μέσα στην υπερβολή αλλά και στην τόλμη του να θίγει σοβαρά κοινωνικά θέματα (η συζυγική κακοποίηση προβάλλεται, για παράδειγμα, με πρωτοφανή ωμό ρεαλισμό), είναι άλλη μία απόδειξη ότι η Shonda Rhimes παραμένει ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της τηλεόρασης.

Το «How to Get Away with Murder» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4/12 στις 21:50, στο FOX Life μέσω NOVA, OTE TV και Cyta Hellas. Δείτε το trailer και τη Viola Davis να μιλάει στην Ellen DeGeneres για τις αποκαλυπτικές ερωτικές σκηνές της σειράς:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.