Ψυχαγωγία με... θέμα στον OTE TV

Περισσότερες από 40 κινηματογραφικές πρεμιέρες το μήνα και σειρές σε πρώτη τηλεοπτική προβολή κατανέμονται σε επτά θεματικές ζώνες στο πρόγραμμα των καναλιών OTE Cinema, για να ξέρουμε πότε θα βλέπουμε τι.
 

Ψυχαγωγία με... θέμα στον OTE TV

Περισσότερες από 40 κινηματογραφικές πρεμιέρες το μήνα (από blockbusters και βραβευμένες παραγωγές μέχρι κλασικές ταινίες του παγκόσμιου σινεμά), καθώς και σειρές σε πρώτη τηλεοπτική κατανέμονται σε επτά ζώνες μέσα στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των καναλιών OTE Cinema του OTE TV για να ξέρουμε πότε θα δούμε τι – και με ποιους! Αναλυτικά οι ζώνες προγράμματος των καναλιών OTE Cinema:

Δευτέρα: Action Zone στις 21:00 στο OTE Cinema 1 HD με ταινίες δράσης. Τον Δεκέμβριο θα προβληθούν οι έξι ταινίες του πυγμαχικού franchise «Rocky» με τον Sylvester Stalloneη αδρεναλίνη ανεβαίνει με τις καλύτερες ταινίες δράσης στην Action Zone. Ξεχωρίζει τον Δεκέμβριο το αφιέρωμα στον θρυλικό Rocky του Σιλβέστερ Σταλόνε, με την προβολή και των 6 ταινιών του franchise κάθε εβδομάδα.

Τρίτη και Τετάρτη: Από τις 21:00 προβάλλονται στο OTE Cinema 1 HD σειρές σε πρώτη προβολή. Τον Δεκέμβριο έχουν προγραμματιστεί μαραθώνιοι του «Πύργου του Ντάουντον», του «Luther» (όλοι οι κύκλοι), του «The Musketeers» και του «From the Earth to the Moon».

Τετάρτη: Ladies First στις 22:00 στο OTE Cinema 2 με ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν γυναίκες μπροστά και πίσω από την κάμερα.

Πέμπτη: Red Carpet Premieres στις 21:00 στο OTE Cinema 1 HD με φρέσκες κινηματογραφικές παραγωγές σε πρώτη τηλεοπτική προβολή αμέσως μετά τη μεγάλη οθόνη.

Πέμπτη: Comedy Zone στις 22:00 στο OTE Cinema 2 με κλασικές και καινούργιες κωμωδίες και κομεντί.

Σάββατο: Family Zone στις 10:00 στο OTE Cinema 2 για να ξεκινήσει απολαυστικά το σαββατοκύριακο με μια αγαπημένη οικογενειακή ταινία.

Κυριακή: Sunday Blockbuster Zone στις 21:00 στο OTE Cinema 1 HD με αυτό που χρειάζεται το βράδυ της Κυριακής, δηλαδή ένα καλό blockbuster.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.