Τηλεοπτικός τρόμος στα άκρα

Το «American Horror Story», η ακραία, φαντασμαγορική και εξωφρενική ανθολογία τρόμου ανοίγει το τέταρτο κεφάλαιό της με τίτλο «Freak Show» την Κυριακή 16/11 στις 23:15 στο ελληνικό FOX.

Τηλεοπτικός τρόμος στα άκρα

Αν νομίζετε ότι φοβάστε τους κλόουν, περιμένετε να δείτε τον Twisty στο «Freak Show» του «American Horror Story»! Η ακραία, φαντασμαγορική και εξωφρενική ανθολογία τρόμου που εξακολουθεί να μη μοιάζει με τίποτα απ’ ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα στην τηλεόραση, ανοίγει το τέταρτο κεφάλαιό της από την Κυριακή 16/11 στις 23:15 στο ελληνικό Fox (Nova, OTE TV, Hol και Cyta Hellas), μεταφέροντάς μας στις αρχές της δεκαετίας του ’50 στη Φλόριντα. Εκεί, μια Γερμανίδα (η Τζέσικα Λανγκ) διευθύνει ένα από τα εναπομείναντα freak shows, το οποίο όχι μόνο αγωνίζεται να επιβιώσει καλλιτεχνικά αλλά αντιμετωπίζει τη φρικιαστική απειλή μιας σκοτεινής ύπαρξης – κι όταν λέμε «φρικιαστική», καταλαβαίνετε ότι οι δημιουργοί της σειράς δεν έχουν καμία πρόθεση να μας επιτρέψουν να κοιμόμαστε ήσυχοι! Από το 2011 που ξεκίνησε το βραβευμένο με Χρυσές Σφαίρες και Emmys «American Horror Story», οι δημιουργοί του Ράιαν Μέρφι και Μπραντ Φάλτσακ έχουν παρουσιάσει τρεις αυτοτελείς κύκλους αιμοσταγούς, φετιχιστικού και απόκοσμου τρόμου, αφομοιώνοντας τα κλισέ του είδους σ’ ένα πρωτόγνωρο πάτσγουορκ. Τώρα στο «Freak Show» φυτεύουν μούσια στην Κάθι Μπέιτς και δεύτερο κεφάλι στη Σάρα Πόλσον και τεντώνουν όσο δεν πάει άλλο τα όρια της πρόκλησης, δημιουργώντας ένα σημείο αναφοράς στον τηλεοπτικό τρόμο μετά τη «Ζώνη του Λυκόφωτος» ή τις «Ιστορίες από την Κρύπτη». Η συνεισφορά τους στην αμερικανική τηλεόραση δεν είναι μόνο εικονοκλαστική: χάρη στο «American Horror Story» οι σειρές ανθολογίας (όπου κάθε νέος κύκλος μηδενίζει το κοντέρ παρουσιάζοντας μια διαφορετική ιστορία με διαφορετικούς ήρωες). Τέτοια εξαιρετικά παραδείγματα είναι το «True Detective» (είδαμε τον πρώτο κύκλο στη Nova), το «Fargo» (προβάλλεται στον OTE TV), ενώ ο Ράιαν Μέρφι θα παντρέψει την κωμωδία και τον τρόμο στη νέα σειρά «Scream Queens».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.