Το ζεύγος Neil Patrick Harris στο «American Horror Story»

Ο χαρισματικός ηθοποιός (και οικοδεσπότης των επόμενων Όσκαρ) και ο σύζυγός του θα εμφανιστούν στο κλείσιμο του «Freak Show», που θα βλέπουμε στο ελληνικό FOX από τις 16/11.

Το ζεύγος Neil Patrick Harris στο «American Horror Story»

Αγαπημένος ως Barney Stinson στο «How I Met Your Mother» και άξιος ως παρουσιαστής απονομών, ο Neil Patrick Harris προσθέτει άλλη μία δραστηριότητα στο φορτωμένο πρόγραμμά του. Η επιθυμία του να εμφανιστεί στο «Freak Show», το τέταρτο κεφάλαιο του «American Horror Story» που προβάλλεται ήδη στην Αμερική, γίνεται πραγματικότητα, κι έτσι θα τον δούμε στο 11ο και το 12ο επεισόδιο στο ρόλο ενός… χαμαιλέοντα πωλητή – δεν θα περιμέναμε, βέβαια, κάτι συμβατικό απ’ αυτή την εξωφρενική ανθολογία τρόμου. Αυτή η guest εμφάνιση γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα καθώς ο σύζυγός του στην πραγματική ζωή David Burtka θα έχει ένα σεξουαλικής φύσης μπλέξιμο με την Jessica Lange στο τελευταίο επεισόδιο! Ο Neil Patrick Harris έχει εμφανιστεί ξανά σε σειρά του Ryan Murphy: στο 19ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου του «Glee» είχε τραγουδήσει το «Dream on» των Aerosmith και είχε κερδίσει Primetime Emmy για καλύτερη guest αντρική εμφάνιση. Εκτός απ’ τη σύντομη περιοδεία του με το freak show της φαντασμαγορικής σειράς τρόμου, ο πολύπλευρος ηθοποιός θα είναι ο επόμενος οικοδεσπότης της απονομής των Όσκαρ, ενώ έχει υπογράψει συμφωνία με το NBC για ένα ζωντανό variety show αλά «Saturday Night Live».

Το «American Horror Story: Freak Show» θα προβάλλεται στο ελληνικό FOX από την Κυριακή 16/11.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.