Η Ναταλία Γερμανού στο E TV

Η παρουσιάστρια εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού που ακολουθεί ένα μοντέλο ψυχαγωγικού προγράμματος με γνώριμα πρόσωπα και παλιές συνταγές.

Η Ναταλία Γερμανού στο E TV

«Γράφτηκε, συζητήθηκε, αναλύθηκε και σχολιάστηκε για πολύ καιρό. Το περιμένατε και ήρθε λοιπόν η ώρα να ανακοινώσουμε και επίσημα ότι η Ναταλία Γερμανού ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του E TV!» Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε (αν και δεν βρίσκαμε λόγο να το αναλύσουμε και να το σχολιάσουμε): το E TV ακολουθεί ένα παλιό μοντέλο ψυχαγωγικού προγράμματος στο οποίο έχουν θέση η Λαμπίρη, η Μελέτη (έστω και σε μία κοινωνικού τύπου εκπομπή), τα πάνελ των «Αποκαλυπτικών» και –γιατί όχι;– η Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη μετά το ταλαιπωρημένο από τον προγραμματισμό talk show της στον ΑΝΤ1. Η συνεργασία της Γερμανού με το κανάλι ξεκινά τον Νοέμβριο και αν και μας υπόσχονται ότι μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, εμείς δεν είμαστε πολύ σίγουροι γι’ αυτό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.