Ο Γιώργος Χατζηπαύλου για το «Stand Up for U»

Ο κωμικός μας μιλάει για τη φιλανθρωπική παράσταση stand-up comedy που παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και μεταδίδεται βιντεοσκοπημένη από τον ALPHA το Σάββατο 27/9.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου για το «Stand Up for U»

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για ένα φιλανθρωπικό gala stand-up comedy; Αυτή είναι η πρώτη διοργάνωση; Θα ακολουθήσουν κι άλλες; Ποια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου;
Η φράση «το γέλιο σώζει ζωές», παρότι ακούγεται κλισέ, ήταν η αρχή. Η παράσταση αποτέλεσε τον τρόπο να γίνει και πράξη βοηθώντας τα πιο αδύναμα μέλη χωρών και κοινωνιών με προβλήματα επιβίωσης και διαβίωσης, που είναι τα παιδιά. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Η παράσταση σε ελάχιστο χρόνο έγινε sold out και πέτυχε σε όλα τα επίπεδα. Έτσι με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και της UNICEF η εκδήλωση θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάιο και μάλιστα για δύο μέρες. Στόχος είναι κάθε χρόνο να γίνεται όλο και μεγαλύτερη, με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων και ομάδων, έτσι ώστε σύντομα να έχουμε μία μεγάλη εκδήλωση κωμωδίας που θα προσφέρει στο πολύ σημαντικό έργο της UNICEF.

Ποιος υποστήριξε τη διοργάνωση εκτός από τους κωμικούς που εμφανίστηκαν;
Όλοι οι χορηγοί επικοινωνίας έδωσαν ενέργεια και δημοσιότητα στην παράσταση με τον καλύτερο τρόπο αλλά θα ήθελα να τονίσω την καθοριστική βοήθεια σε όλα τα επίπεδα των Αττικών Εκδόσεων, του ALPHA και φυσικά της εταιρείας παιδικών ειδών ένδυσης DP...AM η οποία μας προσέφερε τα χρήματα που κάλυψαν όλο το εύρος επικοινωνίας της βραδιάς αυτής.

Τι θα δούμε στην τηλεοπτική εκδοχή που θα προβληθεί στον ALPHA;
Η τηλεοπτική προβολή του Σαββάτου είναι μία επιλογή από στιγμιότυπα της παράστασης, στα οποία εμφανίζονται όλοι οι κωμικοί που έλαβαν μέρος. Έχει τον χαρακτήρα της αφετηρίας ενός θεσμού, κι αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που βιντεοσκοπήθηκε. Πρόθεση όλων είναι οι επόμενες βραδιές να μένουν στο κομμάτι του μυαλού που φυλάμε όμορφες αναμήσεις: με δυο λόγια, να μοιραζόμαστε με τους θεατές αυτή την εμπειρία ζωντανά!

Αποσπάσματα της φιλανθρωπικής παράστασης «Stand Up for U» μεταδίδονται βιντεοσκοπημένα από τον ALPHA το Σάββατο 27/9 στις 23:00. Συμμετέχουν οι κωμικοί Διονύσης Ατζαράκης, Κατερίνα Βρανά, Δημήτρης Δημόπουλος, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Αριστοτέλης Ρήγας, Σίλας Σεραφείμ, Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Χριστοφορίδης και Γιώργος Χατζηπαύλου, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης την παρουσίαση και τη σκηνοθετική επιμέλεια. Στην παράσταση συμμετείχαν επίσης οι χορεύτριες/χορογράφοι Κατερίνα Αλεξανδράκη και Σάρα Τοσκάνο, καθώς και η Μάγδα Βαρούχα και ο Αλέξανδρος Κούρος που παρουσίασαν το τραγούδι τους για τη UNICEF «Να μου γελάς». Δείτε το trailer της μετάδοσης:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.