Η Emily παίρνει... «Revenge» στον ALPHA

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο: το δημοφιλέστατο «Revenge» έρχεται σε α΄ τηλεοπτική προβολή στην ελεύθερη τηλεόραση τη Δευτέρα 1/9, μετά από το το τουρκικό ριμέικ, που δεν συνάντησε επιτυχία στο MEGA.

Η Emily παίρνει... «Revenge» στον ALPHA

Μία σαπουνόπερα εκδίκησης είναι σίγουρα ένα προσιτό και γοητευτικό θέαμα για το κοινό που βλέπει σειρές μόνο στην ελεύθερη τηλεόραση – για τους υπόλοιπους, το «Revenge» είναι μία ένοχη απόλαυση από το 2011. Να θυμίσουμε μάλιστα ότι το τουρκικό καλογυρισμένο ριμέικ της αμερικανικής σειράς που ξεκίνησε να προβάλλεται στο MEGA στις αρχές του χρόνου, κόπηκε πολύ γρήγορα. Ίσως επειδή, αντιγράφοντας το αμερικανικό πρωτότυπο, δυσκόλεψε το κοινό με τους σφιχτούς ρυθμούς του. Γιατί το «Revenge» μπορεί να είναι μία σαπουνόπερα και ως τέτοια να το τραβάει στα άκρα, αλλά φροντίζει να χτίζει προσεκτικά και αποτελεσματικά μέσα από εύστοχες ανατροπές την εκδικητική μανία της κεντρικής ηρωίδας. Αυτή είναι η Emily Thorne (Emily VanCamp), η οποία καταφτάνει στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Hamptons με αλλαγμένη ταυτότητα προκειμένου να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για τη φυλάκιση και το θάνατο του πατέρα της. Βασικός στόχος της η Victoria Grayson (υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο η Madeleine Stowe), αρχηγός της πανίσχυρης οικογένειας Grayson, η οποία φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το χαμό του πατέρα της Emily. Το «Revenge», που προβάλλεται στο ABC, ισοφάρισε στην Αμερική τις επιδόσεις στην τηλεθέαση του «Lost», έχει φτάσει στον τέταρτο κύκλο, που κάνει πρεμιέρα στις 28/9, και έγινε graphic novel από τη Marvel – όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν τι έχει συμβεί πριν από τα γεγονότα της σειράς, ας αναζητήσουν το «Revenge: The Secret Origin of Emily Thorne» από τις 3/9. Είμαι περίεργος αν όλα αυτά θα πείσουν όσους δεν έχουν δει ακόμη το «Revenge» να ακολουθήσουν την Emily στα εκδικητικά σχέδιά της ή αν οι επαναλήψεις τού «Κάτι ψήνεται» θα επιστρέψουν στη συνηθισμένη ώρα μετάδοσής τους.

Tο «Revenge» κάνει πρεμιέρα σε α΄ τηλεοπτική προβολή στον ALPHA, τη Δευτέρα 1/9 στις 20:00, και θα προβάλλεται από Δευτέρα ως Παρασκευή την ίδια ώρα. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
25/04/2024

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.