Ipitou The Bar

-


Βρίσκεστε στην καρδιά της Αθήνας κι όμως μόλις τρία λεπτά από το Σύνταγμα, υπάρχει ένα bar μακριά από τη φασαρία της πόλης και χωρίς αυτοκίνητα. Πρόκειται για το Ipitou, το μοναδικό αυθεντικό street bar της πόλης, που βρίσκεται στην ομώνυμη Ηπίτου, έναν πεζόδρομο μικρό και μαγικό, όπου εύκολα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο σοκάκι κυκλαδίτικου νησιού.

Το Ipitou είναι ένα από τα bars που θα πάτε από νωρίς για καφέ και κουβέντα και που σύντομα ο καφές θα γίνει μπίρα και στη συνέχεια ποτό. Το βραδάκι που οι ρυθμοί ανεβαίνουν και οι μουσικές από soul, funk περνάνε σε disco και rock&roll, θα δείτε τον πεζόδρομο της Ηπίτου να γεμίζει με παρέες, που απολαμβάνουν χαλαρά τα ποτά τους σε κάποιο τραπεζάκι, παγκάκι, στα σκαλιά κάποιου σπιτιού ή και όρθιοι.

Στο Ipitou θα πας για τη χαλαρή του ατμόσφαιρα, αλλά ακόμα περισσότερο για τα εξαιρετικά cocktails δια χειρός του Διονύση Πολάτου. Η ανανεωμένη λίστα προβλέπεται άκρως καλοκαιρινή, με δροσιστίκα tiki cocktails, ολόφρεσκα φρούτα, μπαχάρια, αφρούς μπανάνας και λουλούδια, που θα σας ενθουσιάσουν.

Καθημερινά θα έχετε να επιλέξετε από τα 14 signature cocktails του καταλόγου, αλλα και μοναδικά cocktails ημέρας από ιδιαίτερες πρώτες ύλες, όπως πεπόνια, ροζ prosecco, διάφορα μέλια κια όλα τα φρούτα εποχής.

Ο χάρτης

Ηπίτου 4, Σύνταγμα

Τηλ. 2103254575

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/ipitouthebar/


Τα bars