Galaxy Bar & Restaurant

High pleasures  


Tο να απολαμβάνεις από την κορυφή του «Hilton», με ένα απεριτίφ στο χέρι, τον ήλιο να δύει βάφοντας ροζ το αστικό πανόραμα της Αθήνας μέχρι τη θάλασσα, δίνοντας τη θέση του στο φωτισμένο skyline της πόλης, είναι από τις ομορφότερες καλοκαιρινές εμπειρίες της Αθήνας που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου.

Η γαστρονομική πρόταση του «Galaxy Bar & Restaurant» για φέτος το καλοκαίρι είναι εξίσου δυνατή, με τον executive chef Κώστα Αθανασίου και τον σεφ Παναγιώτη Αναστασίου να επαναπροσδιορίζουν επιτυχημένα τα summer classics, με έμφαση σε ελληνικά προϊόντα και με προχωρημένες τεχνικές. Signature πιάτα η Αθηναϊκή με ροφό ποσέ, μαγιονέζα, σφαίρες ούζου και κράκερ ταπιόκας με μελάνι σουπιάς, το παστίτσιο με χειροποίητα ραβιόλι, αρνί μπρεζέ και σος μπεσαμέλ με αγκινάρα, το ελληνικό μπέργκερ με γυλωμένη μανούρα Σίφνου, ο ροφός στιφάδο με παλαιωμένο μπαλσάμικο, ο μπακλαβάς με νότες περγαμόντου και η πανακότα ελληνικού καφέ με λουκούμι τριαντάφυλλο.

Ξεν. «Hilton», Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46, 2107281402, www.hiltonathens.gr, Galaxy Bar and Restaurant - Hilton Athens

TIP
Το sushi bar του «Galaxy» είναι καλοκαιρινός θεσμός, με bestseller επιλογές όπως το dragon roll με γαρίδα σε πάνκο, με αβοκάντο και γκλάσο τεριγιάκι.

Ο χάρτης

(ξεν. «Hilton») Βασ. Σοφίας 46, Iλίσια

Τηλ. 2107281402-3

Site: https://www.hiltonathens.gr/galaxy/

Facebook: https://www.facebook.com/galaxybarrestaurant/


Τα εστιατόρια