
Στη Σαντορίνη το κρασί αντιμετωπίζεται ως δείγμα πολιτισμού και διασύνδεσης. Αυτή είναι και η φιλοσοφία της οικογένειας Χατζηδάκη, που με αφοσίωση και μεράκι οινοποιεί, μαζί με την οινολογική της ομάδα, βιολογικά κρασιά που αντικατοπτρίζουν το σπάνιο αυτό terroir. Με τη (Ρ)αμπελιά 2022, στην οποία το Ασύρτικο παραμένει κατά 70% στις φίνες οινολάσπες και κατά 30% σε δρύινο γαλλικό βαρέλι, έρχεται στο προσκήνιο η νέα γενιά της οικογένειας.

Η Σκυτάλη Βαρέλι 2021 είναι η magnum φιάλη που θα φυλάξουμε για χρόνια, για να ευχαριστηθούμε το Ασύρτικο που έμεινε 12 μήνες στις οινολάσπες κι άλλους 12 σε βαρέλι. Για τους λάτρεις του κόκκινου, το Μαυροτράγανο 2022 έχει ωριμάσει στο βαρέλι και στη φιάλη, προσφέροντας απλόχερα έντονο ταννικό χαρακτήρα.

Το Οινοποιείο Χατζηδάκη παραμένει ανοιχτό όλον τον χρόνο καθημερινά εκτός Κυριακής και Δευτέρας και υποδέχεται, κατόπιν ραντεβού, λάτρεις του κρασιού από όλον τον κόσμο.