
Με την έλευση του νέου χρόνου υψώνουμε κατά το έθιμο τα ποτήρια μας και τσουγκρίζουμε με τους αγαπημένους μας, καθένας από εμάς με τη δική του ευχή. Τα αφρώδη κρασιά ρέουν άφθονα, αφού συμβολίζουν τη χαρά και τη γιορτή, τόσο λόγω του ήχου κατά το άνοιγμα της φιάλης όσο και της γαργαλιστικής αίσθησης των φυσαλίδων στο στόμα.

Φέτος θα επιλέξουμε ελληνικά αφρώδη, αφού το Κτήμα Τσέλεπου μάς συναρπάζει με δύο άκρως γιορτινές επιλογές, όπου η οινοποίηση ακολούθησε την παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής. Το Μοσχοφίλερο ξεδιπλώνει στο λευκό Amalia Brut αρώματα λεμονανθού, μελιού και τριαντάφυλλου, που συνοδεύονται από τραγανή οξύτητα.

Εκτός από τη δέουσα πρόποση, μπορεί να ταιριάξει με τυριά, φρουτοσαλάτα και ωμά θαλασσινά. Στην Amalia Rosé το Αγιωργίτικο χαρίζει ένα απαλό ρόδινο χρώμα με νύξεις κερασιού και μαύρων φρούτων και λεπτό αφρισμό – ιδανικό εδώ το pairing με γαρίδες και ζυμαρικά. Cheers to new beginnings!