Η instax mini Evo της FUJIFILM φέρνει το vintage στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

Με την υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης της FUJIFILM, εκφράζεις τον κόσμο όπως ακριβώς θέλεις.

fujiflm

H instax mini Evo της FUJIFILM, που, εκτός από μαύρο, τώρα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και σε καφέ χρώμα, είναι ένα μοναδικό gadget για όσους αγαπούν τη φωτογραφία. Η ελαφριά, υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης συνδυάζει το κλασικό, retro, vintage design μιας αναλογικής κάμερας με τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης ψηφιακής κάμερας, στοιχείο που καθιστά πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία λήψης φωτογραφιών για όλους. Με την instax mini Evo έχεις τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις, να κοινοποιήσεις αλλά και να εκτυπώσεις τις φωτογραφίες σου, για να τις διακοσμήσεις στον χώρο σου και να τις μοιραστείς με τα κοντινά σου πρόσωπα.

fujiflm

Με την οθόνη LCD 3 ιντσών, που βρίσκεται στο πίσω μέρος της instax mini Evo, μπορείς να αλλάζεις τις δημιουργικές ρυθμίσεις της, να επιλέγεις τις εικόνες σου, να τις επεξεργάζεσαι και να τις εκτυπώνεις. Αφού τραβήξεις τις φωτογραφίες σου, μέσω του μοχλού τής δίνεις την εντολή για να εκτυπώσει όσες εικόνες θέλεις.

fujiflm

Η instax mini Evo σου προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να εκτυπώσεις τις φωτογραφίες που έχεις αποθηκευμένες στο κινητό σου, καθώς διαθέτει Bluetooth για να συνδέεται με smartphone. Μάλιστα, μπορείς να επεξεργαστείς τις εικόνες που θα μεταφέρεις είτε από την κάμερα είτε από το κινητό σου, χρησιμοποιώντας ένα από τα διάφορα φίλτρα της instax mini Evo και η φωτογραφία που τελικά εκτυπώνεται, αποθηκεύεται ως νέα εικόνα στο smartphone σου. Στη ροδέλα της μηχανής υπάρχουν 10 εφέ φιλμ, ενώ μπορείς να επιλέξεις μέσα από το δαχτυλίδι του φακού ένα από τα 10 εφέ φακού. Έτσι, έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 100 διαφορετικούς πιθανούς δημιουργικούς συνδυασμούς για να έχεις το πιο μοναδικό κλικ. Χρησιμοποιώντας το instax mini film έχεις την επιλογή να εκτυπώσεις 10 έγχρωμες ή ασπρόμαυρες στιγμιαίες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και διάστασης 62mm x 46mm. 

fujiflm

Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου σου δίνει τη δυνατότητα για λήψη μέχρι και 100 φωτογραφιών. Αν, ωστόσο, χρειάζεσαι περισσότερη χωρητικότητα -ειδικά όσο πλησιάζουν οι μέρες των διακοπών που σίγουρα θα θέλεις να απαθανατίσεις με την κάμερά σου- η instax mini Evo διαθέτει υποδοχή για micro SD/ micro SDHC κάρτα μνήμης (αποθηκεύει 45 φωτογραφίες στην εσωτερική της μνήμη και περίπου 850 φωτογραφίες ανά 1GB στην κάρτα μνήμης).

fujiflm

Ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, η FUJIFILM έχει τη λύση. Αν δεν έχεις αρκετό εξωτερικό φωτισμό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το flash της instax mini Evo, το οποίο έχει εμβέλεια από 50 εκατοστά μέχρι 1,5 μέτρο. Επίσης, διαθέτει χρονοδιακόπτη με ρύθμιση για 2 ή 10 δευτερόλεπτα, μια USB θύρα φόρτισης και έναν καθρέφτη στο μπροστινό μέρος για να τραβάς τις πιο υπέροχες selfies.

Με την instax mini Evo έχεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να εκφράσεις τον κόσμο ακριβώς όπως τον βλέπεις.

*Διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη Fujifilm Hellas Α.Ε.

www.fujifilm.gr

Ακολούθησε τη FUJIFILM σε Facebook, Instagram, TikTok και YouTube.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
02/05/2024

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.

Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας: Παράταση της ανοιχτής πρόσκλησης σε νέους δημιουργούς

Το θέατρο Γκράβας ανοίγει τις πόρτες του σε νέους δημιουργούς και διοργανώνει ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη της νεανικής δημιουργικότητας και τηςελεύθερης έκφρασης.