Το PULZE μας σύστησε τις νέες γευστικές του προτάσεις στο πιο συναρπαστικό party της σεζόν

Γιορτάσαμε με τον καλύτερο τρόπο μια νέα συναρπαστική γευστική εμπειρία που αναζητούσαμε καιρό.

pulze

Μια βραδιά που ολοκληρώνεται με τις μελωδίες των INCO - και τον Ηλία Μπόγδανο να έχει ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα με την ενέργειά του στο stage κάνοντας όλο το κοινό να χορεύει, είναι μια καλή βραδιά. Όταν μάλιστα έχει ξεκινήσει με τον αγαπημένο Νίκο Μορφέση στα decks να φτιάχνει το πιο ταιριαστό vibe και το set να πλαισιώνεται με artistic και feelgood activations, τότε μιλάμε για μία πάρα πολύ καλή βραδιά. Και όταν on top of that έχουμε το λανσάρισμα των νέων ράβδων τσαγιού iSENZIA τότε μιλάμε για ένα πάρτι που δικαιώνει κάθε προσδοκία με μουσικές, χρώματα και #flavourthatmovesyou καταστάσεις - για να δανειστούμε και το δημοφιλές hashtag που έπαιζε σε story και reels καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και προκάλεσε το σχετικό FOMO σε όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν την περασμένη Δευτέρα (29/1) στο Anassa City Events.

Λένε ότι πάντα ο οικοδεσπότης είναι εκείνος που δίνει τον τόνο σε ένα πάρτι -και έχουν δίκιο. Σε αυτό όμως το πάρτι δεν είχαμε μόνο ατμόσφαιρα αλλά και γεύση. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να απουσιάζει, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το πάρτι στο οποίο γνωρίσαμε τις νέες θερμαινόμενες ράβδους τσαγιού iSENZIA. Ξεχώρισαν αμέσως στο χώρο και μαγνήτισαν τα βλέμματα οι εντυπωσιακές προθήκες οι οποίες ήταν εμπνευσμένες από τις 3 γεύσεις iSENZIA: Η κόκκινη Watermelon Crush με γλυκιά γεύση καρπούζι, η μωβ Berry Crush με το έντονο άρωμα berries και η μπλε Menthol Crush που προσφέρει μια δροσερή εμπειρία με νότες μέντας. Και μετά τις πρώτες απαραίτητες συστάσεις, ήρθε η ώρα της δοκιμής. Οι ράβδοι είναι ειδικά σχεδιασμένες από πράσινο τσάι και φύλλα Oolong, μιας ποικιλίας με γλυκιά γεύση και πλούσια αρώματα φρούτων, και προσφέρουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία με ένα απλό κλικ στο φίλτρο -για να μην πούμε ότι κάνουν εξαιρετικό pairing με πολλά από τα αγαπημένα μας cocktails κάτι που επίσης είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε δοκιμάζοντας τις δημιουργίες της πάντα πρωτότυπης μπάρας του Anassa City Events.

pulze

Και όσο από το dj booth ο Νίκος Μορφέσης μπούσταρε το mood της βραδιάς με εκλεκτά tunes μέχρι να πάρουν τη σκυτάλη οι INCO και να μας απογειώσουν, το κοινό μοιραζόταν είτε στο facepainting corner με την neon αισθητική, εμπνευσμένη από τις 3 γεύσεις iSENZIA, είτε όσοι ήθελαν ένα fun twist με ιδιαίτερα props στο ειδικά σχεδιασμένο photobooth.

Γέλια, δυνατές μουσικές, όμορφός κόσμος και πάρα πoλλά stories -όλα και όλοι είχαν θέση στο πάρτι του PULZE για τα νέα nicotine tea sticks iSENZIA. Τι δεν είχε θέση σε μια βραδιά που οι έντονες και πλούσιες γεύσεις ήταν οι πρωταγωνίστριες; Ο καπνός. Αυτό άλλωστε δεν σημαίνει να γνωρίζεις ένα καινοτόμο προϊόν; Αντί για φύλλα καπνού, οι θερμαινόμενες ράβδοι iSENZIA είναι σχεδιασμένες με φύλλα τσαγιού και δίνουν μια νέα διάσταση στην απόλαυση μέσα από τρεις μοναδικές επιλογές που προσφέρουν τη γευστική ικανοποίηση που αναζητούσαμε. "Δεν υπάρχουν κανόνες εδώ", τραγουδάνε οι INCO. Στις συνήθειες που αγαπάμε οι κανόνες υπάρχουν και τα κάνουν όλα πιο συναρπαστικά όταν μας πηγαίνουν ένα βήμα μπροστά σε νέες απρόσμενες εμπειρίες -αυτός και αν είναι λόγος για να τον γιορτάσουμε με ένα πάρτι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.