Χριστούγεννα στο δικό μας Πάρκο, The Ellinikon Experience Park!

Φέτος, μικροί και μεγάλοι, δημιουργούμε ξεχωριστές αναμνήσεις στο The Ellinikon Experience Park.

The Ellinikon Experience Park

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου είναι εδώ και το φωταγωγημένο The Ellinikon Experience Park υπόσχεται σε μικρούς και μεγάλους πρωτότυπες δράσεις και πολλές εκπλήξεις. Με σύνθημα "Ζήσε τα δικά σου Χριστούγεννα στο δικό σου Πάρκο!" οι επισκέπτες καλούνται να δημιουργήσουν τις δικές τους ξεχωριστές αναμνήσεις επιλέγοντας από τις διαφορετικές γιορτινές δράσεις που πραγματοποιούνται στο Πάρκο. 

Ellinikon Experience Park

Για όλο τον Δεκέμβριο και μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου το The Ellinikon Experience Park θα είναι ανοιχτό καθημερινά περιμένοντας το κοινό για χριστουγεννιάτικες βόλτες, παιχνίδια και πολλές λιχουδιές. Και για του λόγου το αληθές, τα ξύλινα σπιτάκια Santa Grottos φιλοξενούν μια πληθώρα από διαδραστικά εργαστήρια αλλά και μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, στην Πλατεία Α. Στον ίδιο χώρο με το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο κρύβεται, επίσης, μια πλούσια σειρά από "νόστιμες εκπλήξεις" από τα αγαπημένα brands, όπως τα Johnie Hot Dog, Esteban, Kyknos, Hogar, Hans & Gretel και Lukumades.

Ellinikon Experience Park.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί! Στην Πλατεία Β ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο vintage Carousel συμπληρώνει την μαγική ατμόσφαιρα καλώντας μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν διασκεδαστικές βόλτες. Σίγουρα η μουσική, τα λαμπάκια και τα πανέμορφα στολίδια θα σας βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα και στον κήπο δίπλα από το σιντριβάνι, που στολίζεται με φώτα, τα οποία δημιουργούν σχέδια εμπνευσμένα από την κοσμαγάπητη "Έναστρη Νύχτα" του μεγάλου Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Ellinikon Experience Park

Η είσοδος στο Πάρκο είναι δωρεάν, όπως και όλες οι θεματικές δράσεις πέραν του vintage Carousel, για το οποίο απαιτείται προκράτηση, με κόστος € 3. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη διευκόλυνση των επισκεπτών υπάρχει χώρος ελεύθερης στάθμευσης  στο Πάρκο.

Ellinikon Experience Park

Ωράριο Λειτουργίας

Καθημερινά: 9 π.μ. - 10 μ.μ.
22/12/23 - 7/01/24: 9 π.μ. - 11 μ.μ. 
24/12/23 & 31/12/23: 9 π.μ. - 10 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του The Ellinikon Experience Park. | Instagram | Facebook | YouTube

Ellinikon Experience Park

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.