Ζήστε την απόλυτη τεχνολογική υπεροχή της Miele στο νέο Experience Center

Ένας πρωτοποριακός και φιλόξενος χώρος, που αντανακλά το κορυφαίο design και τη μοναδική ποιότητα της Miele, μας περιμένει να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας και κανοτομίας, ανακαλύπτοντας τις υψηλών προδιαγραφών συσκευές της στο νέο κατάστημά της στο Μαρούσι.

Miele Μαρούσι

Διατηρώντας την υψηλή τεχνολογία στο επίκεντρο, με αφοσίωση τέτοια που έχει κάνει το όνομά της συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ποιότητας, η Miele καινοτομεί ξανά προσκαλώντας μας στον νέο της, πρωτοποριακό χώρο: το Miele Experience Center στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 69). Εκεί όπου μας περιμένουν τα πιο προηγμένα μοντέλα της Miele, για να μας εισάγουν σε έναν κόσμο τεχνολογικής υπεροχής, μέσα από μία μοναδική και premium εμπειρία. Προϊόντα μοναδικής κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας και βραβευμένου design, με διαισθητική τεχνολογία, υψηλή ενεργειακή απόδοση, αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής, που ξεπερνά τα 20 χρόνια.

Miele Experience Center
Ο συνδυασμός εστίας και απορροφητήρα στη συσκευή KMDA είναι μια χειροπιαστή απόδειξη του πώς η σχεδιαστική καινοτομία αποτελεί κομμάτι του DNA της εταιρείας, ενώ οι φούρνοι ατμού της Miele, συνδυάζοντας ταχύτητα και υγιεινή στη μαγειρική μας, δείχνουν πώς μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας, πατώντας απλά ένα κουμπί. Ένα κουμπί που μπορεί, μάλιστα, να βρίσκεται στο κινητό μας τηλέφωνο, μέσω από το διαισθητικό Miele App, που μας λύνει τα χέρια στο χειρισμό των συσκευών.

Miele Experience Center

Με τεχνολογία μπροστά από την εποχή της, η Miele παρουσιάζει εδώ την πιο ισχυρή ηλεκτρική της σκούπα Triflex HX2, ιδανική και για τις τρίχες των τετράποδων συγκατοίκων μας, ενώ αφοσιώμενη στην αέναη βελτίωση μέσω του motto "immer besser (πάντα καλύτεροι)", η εταιρεία αποκαλύπτει τον μοναδικό στην αγορά κυψελωτό κάδο των πλυντηρίων ρούχων της, που μπορούν να πλύνουν ακόμη κι ένα τριαντάφυλλο χωρίς να καταστραφεί (φανταστείτε τα ρούχα μας), προσφέροντας ταυτόχρονα τις χαμηλότερες ενεργειακές καταναλώσεις από κάθε άλλη αντίστοιχη συσκευή.

Miele Experience Center
Με πλούτο συσκευών για κάθε επιθυμία και ανάγκη, άμεση διαθεσιμότητα σε προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας, αλλά και μια σειρά εκδηλώσεων και βιωματικών events στο πρόγραμμά του, το Miele Experience Center φέρνει το μέλλον των συσκευών μας δίπλα μας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Τρέξε για καλό σκοπό στο 10ο Wings for Life World Run

Ο μοναδικός αγώνας δρόμου επιστρέφει για 10η χρονιά και καλεί άτομα όλων των ηλικιών να τρέξουν μαζί με χιλιάδες δρομείς, από όπου κι αν βρίσκονται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/01/2023

Μη χάσετε το 29ο Καρναβάλι του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη

Μετά από 3 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, το μεγαλύτερο καρναβάλι της Αττικής είναι έτοιμο να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.

Συζητήσεις για ισότητα, ιλλουμινισμό και την ιστορία του θεάτρου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Συνδυαστικά με τις διαλέξεις του ιδρύματος, θα πραγματοποιούνται "Απογεύματα Ποίησης" στο Café Merlin καθόλη τη διάρκεια του μήνα.

"Society Uncensored": Συζήτηση για τα προβλήματα και τις δυναμικές των Ρομά στη Στέγη

Πρόκειται για την πρώτη δια ζώσης παρουσίαση της σειράς "Society Uncensored".

DMΜOs: To Υπουργείου Τουρισμού συστήνει ένα νέο καινοτόμο εργαλείο για την τουριστική ανάπτυξη

Το DMΜOs (Οργανισμοί Διαχείρισης Προορισμών) θα συμβάλλει στην επίτευξη του οράματος η Ελλάδα να αποτελεί προορισμό και τις 365 ημέρες του έτους.

Εξερευνήστε τη βιοποικιλότητα του Εθνικού Κήπου

Διαδραστικοί χάρτες παρακινούν τους επισκέπτες να συμμετέχουν στη διερεύνηση του νερού ως φυσικού πόρου τόσο στην αστική περιοχή της Αθήνας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Το μυθιστόρημα "Μια νύχτα του Αυγούστου" ζωντανεύει μέσα από την εκδήλωση "M’ ένα βιβλίο συζητώ"

Η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου παρουσιάζει τη διαδικτυακή εκδήλωση με εισηγήτρια την Πανωραία Καρανικολοπούλου.