O ανθισμένος κήπος με τις funky καντίνες ζωντανεύει ξανά, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall. Από τις από τις 8 Μαΐου έως τις 26 Σεπτεμβρίου, οι πολύχρωμες καντίνες -που όλοι αγαπήσαμε- πρωταγωνιστούν και πάλι στο μοναδικά floral σκηνικό, καλώντας τους επισκέπτες για ένα δροσερό και γευστικό διάλειμμα ανάμεσα στις αγορές τους.
Η λογική είναι απλή και λειτουργεί: κάνεις τη βόλτα σου και σταματάς όπου σου κάνει κλικ. Από comfort επιλογές μέχρι πιο σύγχρονες street food προτάσεις, το lineup περιλαμβάνει γνώριμα ονόματα όπως τα Everest Exclusive, Jamie Oliver Kitchen, Kostarelos, LUKUMΑΔΕΣ, NOB Burger και TGI Fridays. Για το απαραίτητο pairing, το Cellier φροντίζει για κρασιά και δροσερά ποτά που πίνουνται εύκολα, ειδικά νωρίς το βράδυ.
Τα απογεύματα της Παρασκευής και του Σαββάτου ο χώρος αποκτά λίγο παραπάνω παλμό, με live εμφανίσεις και DJ sets που δίνουν ρυθμό, βάζοντας μας σε καλοκαιρινή διάθεση. Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, θα πραγματοποιηθεί και μια ειδική δράση σε συνεργασία με το Secret Garden. Στο Flower Station, οι μικροί επισκέπτες δημιουργούν το δικό τους προσωποποιημένο δώρο, μέσα από ένα απλό, δημιουργικό workshop με αρωματικά φυτά.
Παράλληλα, η ανανεωμένη παιδική χαρά στον εξωτερικό χώρο δίνει έναν ακόμη λόγο για οικογενειακή στάση, συμπληρώνοντας μια έξοδο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο προγραμματισμό. Έτσι, το concept παραμένει το ίδιο: μια εύκολη, ευχάριστη στάση μέσα στην πόλη, που συνδυάζει φαγητό, ποτό και καλοκαιρινή διάθεση χωρίς να το πολυσκέφτεσαι.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τo www.goldenhall.gr