To Νικολάου Estate το γιορτάζει με τα νέα "Saveur"!

Απόλαυση, φρεσκάδα και λάμψη στα ποτήρια σου με τη νέα σειρά κρασιών του οινοποιείου.

nikolaou estate

Και επειδή κάθε γιορτινή περίοδος απαιτεί νέα, φίνα και ζωντανή διάθεση, η απάντηση βρίσκεται στα νέα "Saveur" και όχι άδικα. Με το μαγικό "άγγιγμα" της Νεμέας και του Κτήματος Νικολάου, τα λαμπερά οικογενειακά τραπέζια έχουν για φέτος διάθεση ανακάλυψης, αλλαγής και ανανέωσης, με τη "must try" νεοφερμένη σειρά του οινοποιείου που ήδη έχει κάνει ντελικάτο και δυναμικό ντεμπούτο.

Για τις φετινές λοιπόν X-MAS συναντήσεις αλλά και για τα λαμπερά σουαρέ του νέου έτους μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, "πες το με δύο κρασιά Saveur", είτε με Λευκό, αρωματικό αλλά ταυτόχρονα με νεύρο, από 100% Μαλαγουζιά, είτε με Ερυθρό, ένα ζωηρότατο και φλέρτι blend από Cabernet Sauvignon, Syrah & Μαυροδάφνη. Και μήπως έτσι οι στιγμές σου αποκτούν αυτήν τη "νέα" έκφραση που αποζητάς;

nikolaou estate

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

10 Λόγοι για να μη χάσεις το Athens Coffee Festival 2026

Για τρεις ημέρες η Τεχνόπολη κινείται σε ρυθμούς καφέ, με περισσότερα από 200 brands, baristas, σεμινάρια, πρωταθλήματα, DJ sets και stand-up comedy να συνθέτουν το πρόγραμμα του Athens Coffee Festival 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2026

Ο Νέος Κόσμος ανάμεσα στις 50 πιο κουλ γειτονιές του κόσμου για το 2026

Οι ειδικοί εντόπισαν τις γειτονιές που όλοι θα θέλαμε να βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, εξερευνώντας κάθε γωνιά του πλανήτη!

Μια γιορτή για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών στήνεται στο Πεδίον του Άρεως

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το Πεδίον του Άρεως φιλοξενεί μια γιορτή αφιερωμένη στον κόσμο των ευρωπαϊκών γλωσσών και διαλέκτων.

Εορτολόγιο 2026: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17 Σεπτεμβρίου

Μην ξεχάσετε να δώσετε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας άτομα.

Η 6η Γιορτή Ανακύκλωσης επιστρέφει στον Πειραιά

Μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι, περιβαλλοντική εκπαίδευση και δράσεις για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Κοραή.

Εορτολόγιο 2026: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου

Μην ξεχάσετε να δώσετε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας άτομα.

Ενα διήμερο ευαισθητοποίησης για τη νόσο Αλτσχάιμερ στο ΚΠΙΣΝ

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών και το ΚΠΙΣΝ ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα διήμερο αφιερωμένο στη νόσο Alzheimer, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο.