Τα Γαλακτοπωλεία Στάμου γνωρίζουν τα μυστικά του απολαυστικού παγωτού

παγωτο

Μικροί μετρούσαμε τα παγωτά και τα μπάνια, μια στατιστική απόλυτα συνυφασμένη με τη χαρά, την ξεγνοιασιά και το καλοκαίρι. Με αντίστοιχη λαχτάρα, ενίοτε και υπολογίζοντας- παραδινόμαστε στα αγαπημένα γλυκίσματα της εποχής, παρότι μεγαλώσαμε (λίγο). Τα παγωτά Στάμου γνωρίζουν καλά πως να φέρουν αυτή την παιδική ευφορία στον ουρανίσκο, χάρη στις απίθανες γεύσεις που παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά και με τις πιο αυθεντικές συνταγές εδώ και 60 χρόνια.

Με πίστη στην παράδοση και την απαράμιλλη ποιότητα, τα Γαλακτοπωλεία Στάμου δίνουν στο παγωτό όλη την προσοχή που χρειάζεται για να έχει αληθινή πλούσια γεύση και μαστιχωτή υφή. Τo παγωτό Στάμου παρασκευάζεται με φρέσκο ελληνικό πρόβειο γάλα, αγνά υλικά και με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που έχει μένει αναλλοίωτος όλα αυτά τα χρόνια. Κάτι όμως που το κάνει μοναδικό στο είδος του είναι ότι δε περιέχει κρέμα γάλακτος, βούτυρο ή φυτικά λιπαρά, ενώ παράλληλα είναι απαλλαγμένο από τα περιττά λιπαρά, καθώς τα λιπαρά του προέρχονται κυρίως από το φρέσκο πρόβειο γάλα.

Γαλακτοπωλεία Στάμου παγωτό

Μ’ ένα συνταγολόγιο που δε σταματάει να εξελίσσεται για να κρατάει το ενδιαφέρον μας ακμαίο, σήμερα η γκάμα των παγωτών στα Γαλακτοπωλεία Στάμου μετράει πάνω από 30 υπέροχες γεύσεις για όλα τα γούστα. Στα must είναι το παγωτό καϊμάκι, το οποίο έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες γεύσεις και θα το βρείτε είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με παραδοσιακή βάση εκμέκ και τριμμένο φιστίκι Αιγίνης. Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι γεύσεις σοκολάτα αγριοκέρασο, καραμέλα βουτύρου, γιαούρτι φράουλα, φιστίκι καθώς και η ολοκαίνουρια ακαταμάχητη γεύση popcorn. Για ένα απολαυστικό καλοκαίρι, επισκεφτείτε το Γαλακτοπωλείο Στάμου της γειτονιάς σας και απολαύστε την αγαπημένη σας γεύση παγωτού, τούρτες παγωτό και πεντανόστιμα παγωτίνια!

stamou.gr, fb @stamoudairy, ig @stamou_dairy_products

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Barilla Basil Bar στο ΚΠΙΣΝ: Το πιο νόστιμο event του Σεπτέμβρη έρχεται

Η ευκαιρία σου να δοκιμάσεις την κρεμώδη Barilla Pesto alla Genovese για μια μοναδική γευστική εμπειρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
17/09/2025

Η Ρωμαϊκή Αγορά έλαμψε με "Μνήμη και Φως"

Με μια λαμπρή εκδήλωση, το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ τίμησαν την επέτειο ίδρυσης του Φεστιβάλ Αθηνών, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν και αποτίοντας φόρο τιμής στη Μαρία Κάλλας.

Πολιτική, χρώμα και ιστορίες στους τοίχους: Τι γίνεται με τα γκράφιτι στην Αθήνα;

Πού τελειώνει η τέχνη και πού ξεκινά η αυθαίρετη παρέμβαση στον δημόσιο χώρο; Με αφορμή τη δημόσια συζήτηση γύρω από τα γκράφιτι, μιλήσαμε με καλλιτέχνες που δίνουν 'φωνή' στους τοίχους της πρωτεύουσας.

Πώς το κόκκινο κρέας έγινε σύμβολο της αμερικανικής Δεξιάς

Κρέας και αρρενωπότητα πηγαίνουν ‘χέρι-χέρι’ εδώ και πολλές δεκαετίες. Τι μπορούμε να συμπεράνουμε από τον τρόπο που τρώνε οι Αμερικανοί της εποχής του Τραμπ;

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ κάνει τον Πειραιά... νοστιμότερο

Το "Piraeus Taste Festival, Sea Food and More" γεμίζει την πόλη με γεύσεις αλλά και προβολές, παιδικό εργαστήρι και κρητικό γλέντι.

4ο Φεστιβάλ Strong me: Μια γιορτή ενδυνάμωσης και πρόληψης κατά της έμφυλης βίας

Τρεις μέρες γιορτής ενδυνάμωσης, τέχνης και αθλητισμού, με κεντρικό μήνυμα την ισότητα και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Ένας περίπατος σε μέρη της Αθήνας με βαριές μνήμες από τα ΑΣΚΙ

Ένας κυριακάτικος περίπατος σε Μεσολογγίου, Μπουμπουλίνας, Βικτώρια, Γλάδστωνος, σημεία όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατήθηκαν βάναυσα, με αφορμή τα 50 χρόνια του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.