Επίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης

Η Astir Marina Βουλιαγμένης, εκτός από μία σύγχρονη εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών, αποτελεί ταυτόχρονα έναν πολυτελή shopping προορισμό.

Astir Marina Βουλιαγμένης

Η Astir Marina Βουλιαγμένης άνοιξε και επίσημα τις πύλες της την Τετάρτη 29 Μαΐου, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον ελληνικό τουρισμό. 

Το "παρών", μεταξύ άλλων, στα επίσημα εγκαίνια έδωσαν εκπρόσωποι του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, θέλοντας να θαυμάσουν από κοντά την Astir Marina, η οποία σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους πιο σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους και τα αυστηρότερα κριτήρια διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων, ως προς το σύνολο της κατασκευής και των λειτουργιών της. 

Η Astir Marina Βουλιαγμένης, εκτός από μία σύγχρονη εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών, αποτελεί ταυτόχρονα έναν πολυτελή shopping προορισμό. Διάσημοι οίκοι μόδας, όπως είναι οι Louis Vuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Zegna, Rolex, Dolce & Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα στην Astir Marina Βουλιαγμένης. Φυσικά, η Astir Marina Βουλιαγμένης διαθέτει σημαντικά services από τις εταιρείες Revithis Real Estate, EKKA Yachts Sanlorenzo Lounge και Ipirotissa για τον ανεφοδιασμό των yachts. Σημείο συνάντησης για όλους αποτελεί ήδη η κορυφαία pasticceria Cova Astir Marina, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται ένθερμα και η έλευση του Bagatelle Astir Marina που θα προστεθεί στους χώρους εστίασης για τους επισκέπτες. 

Κορυφαία στιγμή στη βραδιά των εγκαινίων υπήρξε το σάλπισμα των ελλιμενισμένων σκαφών που ήχησαν σε συντονισμό, σηματοδοτώντας συμβολικά την επίσημη έναρξη της νέας εποχής της Astir Marina Βουλιαγμένης. 

Να σημειωθεί ότι χαιρετισμό στην τελετή των εγκαινίων απηύθυναν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Co-CEO της AGC Equity Partners, Walid Abu Suud, εκπροσωπώντας το σύνολο των μετόχων, καθώς και η CEO Astir Palace Vouliagmenis, Πέννυ Ζαγλαρίδου. 

Tέλος, τo production καθώς και το catering των επίσημων εγκαινίων της Astir Marina Βουλιαγμένης ανέλαβε με επιτυχία η ομάδα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Προσωπικές ιστορίες και λαϊκά τραγούδια στην προβλήτα του Πειραιά

Mπλέκονται με την ποίηση, σε μια βραδιά αφιερωμένη στον πόνο του αποχωρισμού των αγαπημένων που ακολούθησαν τον δρόμο της ξενιτιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/10/2025

Εδώ είτε επιλέξεις λευκό είτε orange κρασί "θα έχεις να κάνεις" με το "Ασπρούδι"

Το Zervas Winery επιλέξει και σερβίρει για αυτό το φθινόπωρο μία ποικιλία που αν δεν έχεις δοκιμάσει, δεν την προσπερνάς με τίποτα. Είναι το Ασπρούδι και είναι εδώ μέσα από ένα Cuvee Wild Fermentation και μία Orange εκδοχή.

Συγκινητικά "Goodbye" στην ιστορική προβλήτα του λιμανιού του Πειραιά

Μια βραδιά αφιερωμένη στον πόνο όσων ακολούθησαν τον δρόμο της ξενιτιάς.

Μανώλης Γλέζος: Όλη η διαδρομή του αγωνιστή μέσα από ένα πλούσιο αρχειακό υλικό

Σημαντικές πληροφορίες για την εμβληματική προσωπικότητα της Αριστεράς θα βρει σύντομα το κοινό στα ΑΣΚΙ.

Ξεχωριστά αφιερώματα με σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από το Αρχείο της ΕΡΤ

Μια εβδομάδα γεμάτη αφιερώματα, θεματικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οπτικοακουστικής Κληρονομιάς.

Η "Γιορτή της Επιστήμης" στρέφει το βλέμμα μας στην κλιματική κρίση

Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην επιστήμη και τον ωκεανό.