"Να Μου Γελλάς": Μια συζήτηση με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Οι συναντήσεις του «Να Μου Γελλάς» με διακεκριμένες προσωπικότητες συνεχίζονται αυτήν την Κυριακή.

Γιάννης Ζουγανέλης Να μου γελλάς

Οι συναντήσεις του namougellas.com, αυτή η μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις ζωντανά με ανθρώπους που θαυμάζεις, συνεχίζονται. Αυτήn την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 5 το απόγευμα, θα γίνει η πρώτη συνάντηση για το 2024.

Καλεσμένος ο καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, που θα κουβεντιάσει παρέα με δέκα συνδρομητές του "Να Μου Γελλάς" στο στέκι του εγχειρήματος, στην Πλάκα. Με καφεδάκι και κέρασμα θα συστηθεί ο καθένας με τρόπο απροβάριστο.

Θέμα στη συνάντηση αυτή, ο Γιάννης Ζουγανέλης βάζει τις "Μορφές ανθρώπων". Κι έτσι, με δυο λέξεις, λες πως τα είπε όλα, όσα έχουν σημασία. "Μορφές ανθρώπων". "Τι σημαίνει όμορφος;", ρωτάει. Για εκείνον, παλιά δεν ήταν επίθετο, αλλά ευχή. Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για τη νοηματική γλώσσα που χρειάστηκε για να επικοινωνεί με τους γονείς του, μια γλώσσα που ήταν οικουμενική πριν φτάσει να αποδίδει μόνο μια σειρά γραμμάτων. Τονίζει πώς τα ελληνικά είναι η μόνη εννοιολογική γλώσσα στον κόσμο. Βρίσκει κοινό παρονομαστή με τα γερμανικά. Τη γλώσσα που δεν ήξερε αρκετά όταν σπούδαζε "σύνθεση, ενορχήστρωση και όπερα στην Ακαδημία Τεχνών του Μονάχου, από την οποία και αποφοίτησε με άριστα". Και έτσι ανοίγει το τεράστιο κεφάλαιο μουσική.

Ενδιαφέρεσαι να είσαι ένας από τους δέκα συνομιλητές στη συνάντηση με τον Γιάννη Ζουγανέλη; Μάθε πώς μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου θα ενημερωθούν οι δέκα συνδρομητές που θα κληρωθούν να συμμετέχουν στη συνάντηση. 

Για όποιον κληρωθεί και δε μπορεί να παρευρεθεί ζωντανά στην Πλάκα, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω zoom.

Ημερομηνία συνάντησης: Κυριακή 28 Ιανουαρίου
Ώρα συνάντησης: 5-7 μ.μ.
Τόπος συνάντησης: Πλάκα (Αθήνα) αλλά και με σύνδεση μέσω zoom.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Εορτολόγιο 2026: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Μαΐου

Μην ξεχάσετε να δώσετε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας άτομα!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/05/2026

Η OTW by Vans και ο Julian Klincewicz παρουσιάζουν τα Old Skool 36, Style 31 και τη συλλογή The Joyous Chorus

Η συλλογή βασίζεται στον αυθορμητισμό της καθημερινής του δημιουργίας και συνδυάζει νέες εκδοχές κλασικών μοντέλων της Vans με ρούχα και αξεσουάρ.

Ο "θησαυρός" των Αντικυθήρων στο μουσείο Κοτσανά

Η πρώτη υπολογιστική μηχανή στην ιστορία της ανθρωπότητας, στο Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας

Γηριατρικοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παλαιό Φάληρο: Γιατί η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο ή περιορισμό

Οι Geri Olympics 2026 είναι μια μεγάλη γιορτή της ενεργού γήρανσης, της κίνησης και της χαράς της ζωής με τη συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Σε άλλα νέα, συναγερμός για έντονη οσμή αερίου σε πολλές περιοχές της Αττικής

Η πηγή της οσμής παραμένει άγνωστη, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή για την ταυτοποίησή της

Το Φεστιβάλ Φιλοσοφίας φιλοξενεί την διοργάνωση των Ευρωπαικών Διαλόγων

Οι συναντήσεις που θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα στοχεύουν στην έρευνα των επιπτώσεων απο τις συγκρούσεις ανάμεσα σε Ευρώπη και τις γειτονικές χώρες

Η Τοσκάνη των Ferragamo φτάνει στο ποτήρι μας

Από το Il Borro μέχρι το Pinino Brunello di Montalcino Riserva, τα οινοποιεία της οικογένειας Ferragamo φέρνουν στην Ελλάδα μια αυθεντική εμπειρία σύγχρονης τοσκανικής οινοποίησης.