Η HotelBrain Academy παρουσιάζει το νέο exclusive event για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης

Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ Exclusive - Hotel Edition συγκεντρώνει τις πιο αξιόλογες προτάσεις για ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια, wine bar και bistro.

ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ Exclusive - Hotel Edition @ HotelBrain Academy αποτελεί το νέο γαστρονομικό event που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ., και το οποίο έρχεται να ενισχύσει την ελληνική παραγωγή και να προτείνει λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης που επιθυμούν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και σε foodies που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις νέες τάσεις στην ελληνική γαστρονομία. 

Αναλυτικότερα, το νέο exclusive event, συγκεντρώνει τις πιο αξιόλογες προτάσεις για ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια, wine bar και bistro. Με βασικό χαρακτηριστικό την τοπικότητα, την αυθεντικότητα, την εποχικότητα και τη βιωσιμότητα, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ παρουσιάζει στην HotelBrain Academy προϊόντα από 16 Έλληνες παραγωγούς, τα οποία δίνουν λύσεις στις κουζίνες των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, των bistro και των mini bar και όσων επιθυμούν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Την διοργάνωση αναλαμβάνει η RM International, διοργανώτρια εταιρεία της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, με εξειδίκευση στις εκθέσεις τροφίμων. Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι η HotelBrain Academy, η νέα πρότυπη Ακαδημία του μεγαλύτερου ελληνικού ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.

Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας: Παράταση της ανοιχτής πρόσκλησης σε νέους δημιουργούς

Το θέατρο Γκράβας ανοίγει τις πόρτες του σε νέους δημιουργούς και διοργανώνει ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη της νεανικής δημιουργικότητας και τηςελεύθερης έκφρασης.

Δεν είχα πού να γράψω: Από την Ντέμπορα Λίβι και το ΚΠΙΣΝ στην Μπανγκόκ

H συγγραφέας Ντέμπορα Λίβι βρέθηκε για μια ομιλία στο Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος", κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ WOW.

This is Athens City Festival 2024: Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις στο μεγάλο ανοιξιάτικο φεστιβάλ

Οι περισσότερες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου, είναι εμπνευσμένες από την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, μέσα στο Α’ τετράμηνο του 2024, έχουν πραγματοποιηθεί 2.738 έλεγχοι σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος έναντι 2.506, το 2023.