Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά για τη "Μέριμνα" στο Athens14

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τους Φίλους της Μέριμνας και το Fougaro Artcenter. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί, επίσης για την Terra Pindus.

Bazaar ρούχων ©shutterstock

Η Φλωρίκα Π. Κυριακοπούλου επιμελείται και οργανώνει προσωπικά μία Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά για την υποστήριξη των σκοπών της Μέριμνας, στο Athens14 στην Κηφισιά, 4-5 & 8-12 Νοεμβρίου 2023. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τους Φίλους της Μέριμνας και το Fougaro Artcenter. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί, επίσης για την Terra Pindus.

Στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο του Athens14 οι επισκέπτες θα βρουν πολλά και ετερόκλητα, σύγχρονα και παλιά, αφορμή για αγορές και δώρα που στηρίζουν τον καλύτερο σκοπό: Vintage ρούχα, αντικείμενα, αξεσουάρ, παπούτσια, έπιπλα, είδη σπιτιού, παιχνίδια, δώρα και στολίδια κ.ά.

Σάββατο & Κυριακή: 4 & 5, 11 & 12 Νοεμβρίου | 11 π.μ.–7 μ.μ. 
Τετάρτη 8, Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου | 3-7 μ.μ.

ΜΕΡΙΜΝΑ

Αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1995, παρέχει φροντίδα σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή ασθένειες ή την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου. Η "Μέριμνα" παρέχει δωρεάν ιατρονοσηλευτικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες σε παιδιά με απειλητική για τη ζωή ασθένεια και τις οικογένειές τους μέσω της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι, η οποία λειτουργεί στην Αττική και Συμβουλευτική Στήριξη στο Πένθος σε παιδιά που βιώνουν την απώλεια αγαπημένου προσώπου μέσω των Συμβουλευτικών Κέντρων Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. 

Φίλοι της Μέριμνας

Ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε για να στηρίξει την Μέριμνα. Είναι μια μεγάλη ομάδα εθελοντών με κοινό σκοπό: να παρέχουν στην "Μέριμνα" τα μέσα και την οικονομική στήριξη για την υλοποίηση του έργου της.

Terra Pindus

Πρόκειται για μια αξιόλογη και ιδιαίτερα δραστήρια εθελοντική δράση που δουλεύει από το 2018 για τη δημιουργία άξονα πεζοπορικής διάσχισης της Πίνδου. Στόχος της Terra Pindus είναι η συμβολή στην προστασία και διατήρηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της οροσειράς, δημιουργώντας ένα δίκτυο μονοπατιών που θα προσελκύει πεζοπόρους, και θα συνδέει τους Δελφούς με τις Πρέσπες. Το Pindus Trail όταν ολοκληρωθεί θα εκτείνεται σε μήκος 860km.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Ανοιχτές Πόρτες" φέτος στο Κτήμα Αβαντίς θα είναι μία μεγάλη και διπλή γιορτή

Οι φετινές "Ανοιχτές Πόρτες" συμπίπτουν με τα 30 χρόνια του Οινοποιείου για αυτό και το πρόγραμμα στις 18-19 Μαίου τα έχει όλα!

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
16/05/2024

Ολοκλήρωση εργασιών προστασίας στον ναό του Αγίου Αθανασίου Αφιδνών

Οι εργασίες υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τις εγκεκριμένες από το ΥΠΠΟ μελέτες για την στερέωση και αποκατάσταση του ναού και την συντήρηση του τοιχογραφικού διακόσμου του.

Τι θα φέρει αυτό το καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ;

Συναυλίες, θερινό σινεμά, sleepovers με πανσέληνο και υπαίθριες εκθέσεις με ελεύθερη είσοδο δίνουν την αφορμή να κατηφορίσουμε στο πιο δροσερό σημείο της πόλης.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Οινοτουρισμού

Η Υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι το Συμβούλιο αποτελεί ένα ουσιαστικό εργαλείο το οποίο μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο Οινοτουρισμός για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας συνολικά.

Χάρης Δούκας: "Η πόλη δεν αντέχει άλλο τσιμέντο και νέα μεγαθήρια"

Στον Δήμο Αθηναίων εφαρμόζεται αποκλειστικά το β.δ. του 1955, ως προς τα μέγιστα επιτρεπόμενα ύψη οικοδομών.

Άνοιξη με ασφαλείς αγορές και έναν μεγάλο διαγωνισμό με χρηματικά έπαθλα έως και 1.000 ευρώ

Οι αγορές με Visa είναι κάθε φορά fun, αλλά τι θα έλεγες αν μπορούσες να κερδίσεις έως και 1.000€ για τις μικρές και μεγάλες σου συναλλαγές;

Γιορτή της Μητέρας: Ξεχωριστές προτάσεις για να περάσεις την ημέρα με τη μαμά σου

Απολαύστε θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις, ξεχωριστές εκδηλώσεις, κινηματογραφικές προβολές και εξατομικευμένα δώρα για μια αξέχαστη γιορτή με τη μαμά σας.