Το Αthens Coffee Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη

Κορυφαία Coffee brands, σπάνια blends, Πανελλήνια πρωταθλήματα barista, live Dj sets από ραδιοφωνικούς παραγωγούς του EnLefko, συναυλίες με Ευρυδίκη και Ηλία Μπόγδανο, Masterclasses, Coffee happenings και άλλα πολλά δίνουν ραντεβού στη μεγάλη γιορτή του καφέ.

Athens Coffee Festival

Κορυφαία Coffee brands, σπάνια blends, Πανελλήνια πρωταθλήματα barista, live Dj sets από ραδιοφωνικούς παραγωγούς του EnLefko, συναυλίες με Ευρυδίκη και Ηλία Μπόγδανο, Masterclasses, Coffee happenings και άλλα πολλά περιμένουν το κοινό στο Athens Coffee Festival από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Χιλιάδες στελέχη του Coffee Industry, Baristas, Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καφεστίασης, Coffee aficionados και Home baristas, δίνουν ραντεβού για να γνωρίσουν από κοντά τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά Coffee brands της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής και να δοκιμάσουν εξαιρετικές ποικιλίες από: Εspresso blends, μονοποικιλιακούς, καφέδες σε κάψουλες ή pods, ελληνικούς, ποικιλίες πράσινου καφέ και organic coffees. Βραβευμένοι baristas θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες πρωτότυπα coffee cocktails και θα τους δώσουν coffee tips.

Athens Coffee Festival

To Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ο δημοφιλής Dj και ραδιοφωνικός παραγωγός του EnLefko 87.7 Σπύρος Παγιατάκης θα βρίσκεται στα decks από τις 5.30 μ.μ. και για δύο ώρες με το live dj set του και στην συνέχεια το stage θα υποδεχτεί στις 7.30 μ.μ. τον Ηλία Μπόγδανο με το συγκρότημα του, τους INCO. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο radio producer του EnLefko Σάκη Τσιτομενέα αναλαμβάνει να κρατήσει συντροφιά στο κοινό από τις 5.30 μ.μ. έως τις 7.30 μ.μ. με την σκυτάλη να την παίρνει η pop rock φωνή της ελληνικής μουσικής, η Ευρυδίκη.

Τοp baristas, brewers και roasters θα βρίσκονται στο φεστιβάλ με σκοπό είτε να συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Coffee in Good Spirits, Roasting, Latte Art, που διοργανώνονται από τον SCA Greece, είτε να παρακολουθήσουν από κοντά αυτές τις αναμετρήσεις.

Athens Coffee Festival

Ακόμη, 45 Έλληνες και ξένοι coffee experts, top notch baristas και στελέχη της αγοράς δίνουν όλες τις απαντήσεις στα Coffee Masterclasses για το πώς ένα café μπορεί να μπει στην digital εποχή, ποιος είναι ο οδηγός επιβίωσης για έναν barista που θέλει να γίνει roaster και άλλα σημαντικά ερωτήματα. 

H δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός και dj του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου, θα εκπέμπει για τρεις ημέρες τα μουσικά vibes, ενώ πολλά coffee δώρα από τις εταιρείες εκθέτες θα μοιραστούν στο κοινό μέσα από live on stage happenings.

Ημερήσιο Εισιτήριο: 5€ | Τριήμερο Εισιτήριο: 12€

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Με 59 πρωτότυπες εκδηλώσεις συνεχίζεται το This is Athens City Festival 2024

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που ετοιμάζει το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης τις επόμενες μέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Έργα αναβάθμισης του αρχαιολογικού χώρου του Λόγγου στην Έδεσσα

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να αναβαθμιστεί το πολιτιστικό και τουριστικό προφίλ της Έδεσσας, ως προορισμού που συνδυάζει πλούσιο μνημειακό απόθεμα όλων των περιόδων, αλλά και απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον

Καλό το θέαμα, αλλά τι μένει μετά τα κομφετί;

Μερικές σκέψεις από το Μάλμε στα Εξάρχεια και από τη Νέα Φιλαδέλφεια στη Γάζα.

H Πλατεία Εξαρχείων σχεδόν εξαφανισμένη από τις εργασίες για το μετρό

Η νέα επέκταση του εργοταξίου του μετρό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι παραπονιούνται για τον πλέον ασφυκτικά περιορισμένο χώρο στην Πλατεία Εξαρχείων.

Οι "Ανοιχτές Πόρτες" φέτος στο Κτήμα Αβαντίς θα είναι μία μεγάλη και διπλή γιορτή

Οι φετινές "Ανοιχτές Πόρτες" συμπίπτουν με τα 30 χρόνια του Οινοποιείου για αυτό και το πρόγραμμα στις 18-19 Μαίου τα έχει όλα!

Ολοκλήρωση εργασιών προστασίας στον ναό του Αγίου Αθανασίου Αφιδνών

Οι εργασίες υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τις εγκεκριμένες από το ΥΠΠΟ μελέτες για την στερέωση και αποκατάσταση του ναού και την συντήρηση του τοιχογραφικού διακόσμου του.

Τι θα φέρει αυτό το καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ;

Συναυλίες, θερινό σινεμά, sleepovers με πανσέληνο και υπαίθριες εκθέσεις με ελεύθερη είσοδο δίνουν την αφορμή να κατηφορίσουμε στο πιο δροσερό σημείο της πόλης.