Όλες οι εκδηλώσεις που αναβάλλονται στην Αττική

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναβολής των μουσικών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων ενόψει της κακοκαιρίας. Δείτε τις νέες ημερομηνίες.

Updated | Όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναβάλλονται στην Αττική

Η Περιφέρεια Αττικής και άλλοι φορείς ανακοίνωσαν την αναβολή πραγματοποίησης των προγαμματισμένων εκηλώσεων ενόψει της κακοκαιρίας που επικρατεί στην Αττική. Παρακάτω οι νέες ημερομηνίες των εκδηλώσεων.

Η συναυλία (6/9) του Σταύρου Ξαρχάκου με την Ηρώ Σαϊα και τον Γιάννη Κότσιρα του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2023 στο Παλαιό Ελαιουργείο αναβάλλεται εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και μεταφέρεται για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Για όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, θα ισχύουν τα ίδια για τη νέα ημερομηνία. Για όσους επιθυμούν επιστροφή χρημάτων μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με το τμήμα διοργάνωσης του φεστιβάλ στο info@aisxylia.gr.

Επίσης το "Μυστήριο 202 Ελευσίνια Πειστήρια" με τον Μιχάλη Μυτακίδη & την oμάδα Ανάληψις μεταφέρεται για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Η προγραμματισμένη για τις 6/9 εκδήλωση graffiti της "σχεδίας" αναβάλλεται και θα υποδεχτεί το κοινό στον πεζόδρομο της Νικίου την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ..

Η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη για τις 5/9 συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο και η συναυλία της Έλλης Πασπαλά (6/9) στο Θέατρο Αττικού Άλσους "Κατίνα Παξινού" αναβάλλονται. Η πραγματοποίηση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τις επόμενες ημέρες θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το 3ο Φεστιβάλ Γρίφων Καστελλορίζου ετοιμάζει επιστημονικές δράσεις και βιωματικά δρώμενα

Στο φετινό φεστιβάλ θα συμμετέχει ο ακαδημαϊκός κ. Σταμάτης Κριμιζής, διεθνώς διακεκριμένος διαστημικός επιστήμονας και πρωτοπόρος ερευνητής με συμμετοχή στα σπουδαιότερα διαστημικά προγράμματα των Η.Π.Α. και της NASA.

Στην τελική ευθεία η αποκατάσταση των Ανακτορικών Κήπων στο Τατόι

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι οι κήποι να αναβιώσουν, ως σημαντικό μέρος της χωροταξικής σύνθεσης και της ζωής στο οικοσύστημα του π. βασιλικού κτήματος, αλλά και της εμπειρίας του σημερινού επισκέπτη.

"Άνοια, Πριν και Μετά": Ολοήμερο φεστιβάλ για το Alzheimer στο ΚΠΙΣΝ

Το Festival Alzheimer 2023 διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, με στόχο την ενημέρωση ασθενών και φροντιστών για τους τρόπους υποστήριξής τους και τις διαθέσιμες πηγές βοήθειας, αλλά και του ευρύτερου κοινού, σχετικά με την πρόληψη της άνοιας και την μείωση του κινδύνου νόσησης.

Εθνικός Κήπος: Ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο συντήρησης, αναβάθμισης των υποδομών, ενίσχυσης του πρασίνου και του φωτισμού

Ο Δήμος Αθηναίων εφάρμοσε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο φροντίζοντας όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά κυρίως αναβαθμίζοντας τις πεπαλαιωμένες υποδομές, στη συνολική έκταση των 154 στρεμμάτων του Κήπου.

Αναβολή των προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής λόγω του τριήμερου πένθους

Οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής αναβάλλονται λόγω της κήρυξης τριήμερου πένθους για την τραγωδία στη Λιβύη.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ένα φεμινιστικό φεστιβάλ στην καρδιά της πόλης

Το Θησείο γίνεται τόπος συνεύρεσης και αλληλεγγύης, η Ταινιοθήκη φιλοξενεί δύο διακεκριμένες ντοκιμαντερίστριες και ό,τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 16 έως 22/9.