9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα: Γνωρίζοντας τη φιλοσοφία, τις πρακτικές και τις αρχές της Γιόγκα

Το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μαθήματα, διαλογισμούς και ομιλίες διαφορετικών συστημάτων της Γιόγκα, καθώς και πολλές άλλες δράσεις.

Μήπως ήρθε η ώρα για Κουνταλίνι Γιόγκα;

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του Ιουνίου για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γιόγκα, ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα, που θα γίνει στον Χώρο Τέχνης Art63 στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου, από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ..

Σκοπός αυτής της δράσης είναι η γνωριμία του κοινού με τη φιλοσοφία, τις πρακτικές και τις αρχές της Γιόγκα. Το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μαθήματα, διαλογισμούς και ομιλίες διαφορετικών συστημάτων της Γιόγκα, καθώς και πολλές άλλες δράσεις.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το κοινό διαθέτει μεγάλες, εξαιρετικής αισθητικής και αρμονίας, αίθουσες στις οποίες θα γίνονται όλες οι δραστηριότητες και παράλληλα έναν κεντρικό εκθεσιακό χώρο, όπου θα φιλοξενηθούν 20 περίπτερα χορηγών/εκθετών με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τη Γιόγκα, τη Vegan διατροφή, την υγεία και την ευεξία γενικότερα.

Το εισιτήριο εισόδου για τα μαθήματα θα είναι 5 ευρώ ανά ημέρα – με δυνατότητα απεριόριστης παρακολούθησης. Η είσοδος στην έκθεση θα είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο yogafestival.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το 3ο Φεστιβάλ Γρίφων Καστελλορίζου ετοιμάζει επιστημονικές δράσεις και βιωματικά δρώμενα

Στο φετινό φεστιβάλ θα συμμετέχει ο ακαδημαϊκός κ. Σταμάτης Κριμιζής, διεθνώς διακεκριμένος διαστημικός επιστήμονας και πρωτοπόρος ερευνητής με συμμετοχή στα σπουδαιότερα διαστημικά προγράμματα των Η.Π.Α. και της NASA.

Στην τελική ευθεία η αποκατάσταση των Ανακτορικών Κήπων στο Τατόι

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι οι κήποι να αναβιώσουν, ως σημαντικό μέρος της χωροταξικής σύνθεσης και της ζωής στο οικοσύστημα του π. βασιλικού κτήματος, αλλά και της εμπειρίας του σημερινού επισκέπτη.

"Άνοια, Πριν και Μετά": Ολοήμερο φεστιβάλ για το Alzheimer στο ΚΠΙΣΝ

Το Festival Alzheimer 2023 διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, με στόχο την ενημέρωση ασθενών και φροντιστών για τους τρόπους υποστήριξής τους και τις διαθέσιμες πηγές βοήθειας, αλλά και του ευρύτερου κοινού, σχετικά με την πρόληψη της άνοιας και την μείωση του κινδύνου νόσησης.

Εθνικός Κήπος: Ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο συντήρησης, αναβάθμισης των υποδομών, ενίσχυσης του πρασίνου και του φωτισμού

Ο Δήμος Αθηναίων εφάρμοσε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο φροντίζοντας όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά κυρίως αναβαθμίζοντας τις πεπαλαιωμένες υποδομές, στη συνολική έκταση των 154 στρεμμάτων του Κήπου.

Αναβολή των προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής λόγω του τριήμερου πένθους

Οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής αναβάλλονται λόγω της κήρυξης τριήμερου πένθους για την τραγωδία στη Λιβύη.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ένα φεμινιστικό φεστιβάλ στην καρδιά της πόλης

Το Θησείο γίνεται τόπος συνεύρεσης και αλληλεγγύης, η Ταινιοθήκη φιλοξενεί δύο διακεκριμένες ντοκιμαντερίστριες και ό,τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 16 έως 22/9.