Κλειστά θα παραμείνουν τέσσερα πάρκα της Περιφέρειας Αττικής λόγω καύσωνα

Η Περιφέρεια Αττικής κλείνει τα πάρκα αρμοδιότητάς της λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν σήμερα.

Πεδίον του Άρεως ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΟΣ©

Κλειστά από σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου θα είναι όλα τα Πάρκα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής για προληπτικούς λόγους, λόγω υψηλών θερμοκρασιών και κινδύνου πυρκαγιάς.

Από αυτή την ώρα και για όσο επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες, κλειστά θα παραμείνουν το Πάρκο Τρίτση, το Πεδίον του Άρεως, ο Λόφος Φινοπούλου και το Αττικό Άλσος, με αφορμή τις μετεωρολογικές προβλέψεις, τις συστάσεις των ειδικών σε περιπτώσεις επικράτησης πολύ υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και του επιπέδου επικινδυνότητας πυρκαγιάς στην Αττική να φθάνει ακόμα και το 4, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, για προληπτικούς λόγους, αποφυγής απώλειας ανθρώπινης ζωής και κακόβουλων ενεργειών.

Για τους ίδιους λόγους, αναβάλλονται και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και τις επόμενες ημέρες στο θέατρο του Αττικού Άλσους, "Κατίνα Παξινού" και στο θέατρο του πάρκου Τρίτση.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Δωρεάν Tσικνοπέμπτη στη Βαρβάκειο

Η πρωτεύουσα θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο υπαίθριο γλέντι, προσφέροντας μια αυθεντική αποκριάτικη εμπειρία, γεμάτη ήχους, χρώματα και παραδοσιακά έθιμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/02/2026

Εβδομάδα γεμάτη κέφι και εκδηλώσεις στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

Οι Ελληνικές Καντάδες, το καρναβαλικό μπάσκετ, η Τσικνοπέμπτη, πολλές παιδικές εκδηλώσεις και ο χορός των ομάδων, συνθέτουν μια μοναδική πρόσκληση.

SOUR: Ένα νέο & ανατρεπτικό τριήμερο φεστιβάλ που φέρνει κρασί & μπύρα στον ίδιο "κύκλο"

Μήπως για τρεις μέρες από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου να δώσουμε ραντεβού στον βιομηχανικό χώρο του ΦΙΑΤ στο Κουκάκι όπου το SOUR φέρνει φυσικά κρασιά και craft μπύρες από όλο το κόσμο και πολλά ακόμα που κάνουν αίσθηση και υπάρχει λόγος;

Κάπως έτσι (θα) μοιάζουν τα νέα Εξάρχεια

Τέσσερα διαφορετικά μεταξύ τους, αρχιτεκτονικά projects, που σεβόμενα την πλούσια ιστορία των Εξαρχείων, προσπαθούν να προσθέσουν διακριτικά στην εν λόγω περιοχή, τη δική τους "επικαιροποίηση".

Grill Academy: Πώς ένα τετράωρο γύρω από τη σχάρα έγινε η καλύτερη βραδινή έξοδος στην Αθήνα

Bρήκαμε το spot στην Αθήνα όπου η σχάρα, το κρασί & η παρέα γίνονται η ιδανική βραδινή απόδραση!

Όλες οι αλλαγές που σχεδιάζονται στα ταξί και πώς επηρεάζουν πελάτες και οδηγούς

Αλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και στον κλάδο των ταξί φέρνει το νέο σχέδιο νόμου του αρμόδιου υπουργείου, το οποίο έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Το Greek Beer Festival – Only Craft επιστρέφει στο Γκάζι

Ένας θεσμός, πλέον, γίνεται meeting spot για παρέες, μουσικόφιλους και λάτρεις της ελληνικής χειροποίητης μπύρας, ξεχωρίζοντας για τα good vibes του.