Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης μάς καλωσορίζει σε μία μεγάλη γιορτή

Θα ακολουθήσει συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη και τους Βιολέτα Ίκαρη, Παντελή Κυραμαργιό, Θάνο Ματζίλη, Ελεάννα Βαρελά.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η ανακαινισμένη Δημοτική Αγορά Κυψέλης διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή καλωσορίσματος την Τρίτη 4 Ιουλίου, από τις 7.30 μ.μ., για τους νέους της ενοίκους, για τη γειτονιά, για τους ανθρώπους που στήριξαν το εγχείρημα, για όσους ονειρεύονται ένα καθημερινό σημείο αναφοράς, συνάντησης, συναναστροφής και αλληλεπίδρασης, για όλους τους κατοίκους της πόλης, και όχι μόνο.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το απόγευμα της Τρίτης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε όλους τους νέους χώρους των καταστημάτων-εργαστηρίων, να περάσουν χρόνο στο ανανεωμένο και αγαπημένο όλων Αίθριο και, φυσικά, να γνωρίσουν τη μόνιμη ιστορική έκθεση που σχεδίασε ειδικά για την Αγορά, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, με τίτλο "Δημοτική Αγορά Κυψέλης - Φωνές | Ιστορίες | Άνθρωποι". Κάνοντας μια βόλτα στον χώρο της θα παρακολουθήσουν αποσπάσματα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου από ασπρόμαυρες ταινίες που γυρίστηκαν στο μοναδικό αυτό κτίριο και θα μάθουνε περισσότερα για την αρχική μορφή και λειτουργία της Αγοράς, ανάμεσα σε άλλα παρατηρώντας και τα εκθέματα που αποτελούν αυθεντικά αντικείμενα της παλιάς Αγοράς.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Οι μουσικοί παραγωγοί του ΑΘΗΝΑ 9,84 θα φέρουν μαζί με την ωραία τους διάθεση και τις πιο καλοκαιρινές μουσικές. Τη σκυτάλη θα πάρει η Παυλίνα Βουλγαράκη με τη συναυλία "Πλάι στο κύμα" και τους Βιολέτα Ίκαρη, Παντελή Κυραμαργιό, Θάνο Ματζίλη, Ελεάννα Βαρελά. Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση από το νέο κύμα τραγουδιστών, οι οποίοι συμπράττουν με την Ορχήστρα "Ρυθμός", σε τραγούδια δικής τους δισκογραφίας.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Παυλίνα Βουλγαράκη

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος "Όλη η Αθήνα μια Σκηνή", που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Φωκίωνος Νέγρη 42 & Σποράδων

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας: Παράταση της ανοιχτής πρόσκλησης σε νέους δημιουργούς

Το θέατρο Γκράβας ανοίγει τις πόρτες του σε νέους δημιουργούς και διοργανώνει ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη της νεανικής δημιουργικότητας και τηςελεύθερης έκφρασης.

Δεν είχα πού να γράψω: Από την Ντέμπορα Λίβι και το ΚΠΙΣΝ στην Μπανγκόκ

H συγγραφέας Ντέμπορα Λίβι βρέθηκε για μια ομιλία στο Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος", κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ WOW.

This is Athens City Festival 2024: Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις στο μεγάλο ανοιξιάτικο φεστιβάλ

Οι περισσότερες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου, είναι εμπνευσμένες από την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, μέσα στο Α’ τετράμηνο του 2024, έχουν πραγματοποιηθεί 2.738 έλεγχοι σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος έναντι 2.506, το 2023.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Πασχαλινές περιηγήσεις σε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα

Όσα ετοιμάζει το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, έναρξη για το This is Athens City Festival και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 27/4 έως 3/5.

Τι έρχεται τον Μάιο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων περιμένει τους επισκέπτες κάθε ηλικίας, με εικαστικά εργαστήρια και εκθέσεις, ενώ εγκαινιάζεται η συνεργασία του Μουσείου με το Ωδείο Αθηνών.