Καλοκαιρινά ραντεβού στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Δείτε το πλούσιο πρόγραμμα με εκδηλώσεις και δράσεις για όλους.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Μετά από έναν Μάιο γεμάτο δημιουργικά events, που τα αγκάλιασε τόσο η γειτονιά της Κυψέλης όσο και επισκέπτες από όλη την πόλη της Αθήνας, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης συνεχίζει σε εξίσου έντονους και ζωηρούς ρυθμούς και υποδέχεται το καλοκαίρι με εκδηλώσεις και δράσεις για όλους. 

Πέρα από όσα καινούργια καταφθάνουν, στην Αγορά συνεχίζονται όλα τα εργαστήρια των Creatives Labs, που φιλοξένησαν ήδη μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, όλων των ηλικιών, και θα εξακολουθήσουν να πραγματοποιούνται και τον μήνα Ιούνιο. Αναλυτικότερα, πρόκειται για τα μαθήματα comics με τον Pan Pan "Μαρμελάδα Κυψέλη: Σκιτσάροντας στην Αγορά", το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, που έχει σχεδιάσει η ομάδα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, "Παίζουμε Αγορά;", που η γνώση προκύπτει μέσα από πρωτότυπες και δημιουργικές διαδικασίες, η θεατρική διαδρομή της ομάδας "Ανεμόμυλοι" με τον Χρήστο Χριστόπουλο, "Επόμενη στάση: Κυψέλη", κάθε Κυριακή με αλλιώτικες βόλτες στην Κυψέλη, και τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής από την People Behind για ανθρώπους ηλικίας άνω των 60 ετών "Σκέφτομαι και γράφω 60+".

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν νέες εκδηλώσεις, όλες με ελεύθερη είσοδο. Το Σάββατο 3 Ιουνίου το "4ο Αιθιοπικό Φεστιβάλ" θα μας ταξιδέψει στην Αιθιοπία ξυπνώντας όλες μας τις αισθήσεις με ένα ολοήμερο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί από την αιθιοπική κοινότητα για να μας συστήσει την κουλτούρα της αφρικανικής χώρας. Την Παρασκευή και το Σάββατο, 9  και 10 Ιουνίου, το Αίθριο θα γεμίσει με προϊόντα παραγωγών από όλη τη χώρα και το "Marketland" θα μας θυμίσει με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει "αγορά". Ακολουθεί στις 16, 17 και 18 Ιουνίου ένα υπέροχο τριήμερο, όπου "Οι Εκδόσεις Άγρα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης" διοργανώνουν ένα bazaar που βιβλιοφάγοι και μη, θα βρουν σίγουρα πολλούς τίτλους (600) και δώρα, ενώ λίγο πριν τη λήξη του μήνα, στις 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, έρχεται το "StrayCare Market", το market για τη στήριξη των τετράποδων φίλων μας, με χειροποίητες δημιουργίες και παραδοσιακά εδέσματα από όλη την Ελλάδα.

Κάθε Τετάρτη στο Αίθριο συναντάμε το Μποστάνι, την αγορά με φρέσκα προϊόντα φυσικής και βιολογικής καλλιέργειας από μικρούς παραγωγούς.

Παράλληλα, συνεχίζεται η μόνιμη ιστορική έκθεση του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, "Δημοτική Αγορά Κυψέλης - Φωνές | Ιστορίες | Άνθρωποι", καθημερινά, με ελεύθερη είσοδο! Δευτέρα - Σάββατο 9 π.μ. - 8 μ.μ. και Κυριακή 11 π.μ.-6 μ.μ., εφόσον υπάρχει εκδήλωση στον χώρο.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το πρόγραμμα

Μαρμελάδα Κυψέλη: Σκιτσάροντας στην Αγορά

Μαθήματα comics με τον Pan Pan
Creative Lab 1
8/6 | 5-7 μ.μ.
Προπώληση εισιτηρίων (13€) μέσω viva.gr

Επόμενη στάση: Κυψέλη

Θεατρική διαδρομή σε ενήλικο κοινό
11/6, 18/6 | 8-9 μ.μ.
30/6 | 12-1 π.μ.
Προπώληση εισιτηρίων (5€) μέσω viva.gr

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Σκέφτομαι και γράφω 60+

Εργαστήριο δημιουργικής γραφής για 60+ | Κύκλος 4 συναντήσεων | Έναρξη 2ου κύκλου
στις 14/6 και κάθε Τετάρτη
Creative Lab 2
14/6, 21/6, 28/6, 5/7 | 10 π.μ.-12 μ.μ.
Προπώληση εισιτηρίων (25€) μέσω viva.gr

Παίζουμε Αγορά;

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 4 -10 ετών
Έκθεση
10/6 | 12-1 μ.μ.
Προπώληση εισιτηρίων (3€) μέσω viva.gr

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Νέες εκδηλώσεις | Αίθριο

4ο Αιθιοπικό Φεστιβάλ

Φεστιβάλ προώθησης Αιθιοπικού πολιτισμού
Αίθριο
3/6 | 10 π.μ. - 10 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

Marketland

Market με τη συμμετοχή δημιουργών και παραγωγών από όλη την Ελλάδα
Αίθριο
9, 10, 11/6 | 10 π.μ.-10.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

Οι Εκδόσεις Άγρα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Bazaar βιβλίων
Αίθριο
16, 17/6 | 9 π.μ.-9 μ.μ.
18/6 | 11 π.μ.-8.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

StrayCare Market

Market για τη στήριξη των αδέσποτων ζώων με χειροποίητες δημιουργίες και παραδοσιακά
εδέσματα από όλη την Ελλάδα
Αίθριο
29, 30/6 & 1, 2/7
Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Φωκίωνος Νέγρη 42 & Σποράδων

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το Ινστιτούτο Γκαίτε οργανώνει εργαστήρι diy αφιερωμένο στην κηπουρική

Πρόκειται για ένα εργαστήριο με πολλές ιδέες για όλα αυτά που μπορούμε να φυτέψουμε στο μπαλκόνι μας, τρόπους για να φτιάξουμε τον δικό μας μικρό βοτανόκηπο και ιδέες για δημιουργία φυσικού λιπάσματος για τα φυτά μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2023

Athens Wine & Art Festival: Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα επιστρέφει

Το φεστιβάλ επιστρέφει με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια έκθεση τέχνης από τη σπάνια συλλογή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Παγκόσμια διάκριση για την αεροπορική εταιρεία KLM

Βραβεύτηκε με το βραβείο "World Class", που αντικατοπτρίζει την εξυπηρέτηση, τις εμπειρίες των επιβατών, τις επιδόσεις σε θέματα ασφάλειας και βιωσιμότητας.

Οκτώβριος στη Βαμβακού Λακωνίας: Φθινοπωρινές εκδηλώσεις με τη στήριξη του ΙΣΝ

Ήθη, έθιμα και ιστορία, καρυδένιο πικ-νικ, μουσική και ατέλειωτο παιχνίδι για όλους στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Το Reverb Festival φωτίζει την εναλλακτική σκηνή της Αθήνας

Νέα events από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, "Ταινίες στα Τουρκοβούνια" και ό,τι μπορείς να δεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 23 έως 29/9.

6 tips για τη φροντίδα των μαλλιών μετά το καλοκαίρι

Έχοντας επανέλθει για τα καλά σε φθινοπωρινούς ρυθμούς, ακολουθούν οι απαραίτητες συμβουλές για να κάνουμε pampering στις ξηρές και αφυδατωμένες άκρες, αλλά και να τονώσουμε το θαμπό χρώμα των μαλλιών.