450+ καλλιτέχνες στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα διεξαχθεί ο 6ος Φωτογραφικός Μαραθώνιος της πόλης των Χανίων που σκοπό έχει την ανάδειξη της πόλης και μέσα από τα μάτια των φωτογράφων.

Cip Festival

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Chania International Photo Festival, που συνδιοργανώνεται από τη Blank Wall Gallery και το Δήμο Χανίων, θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως και τις 9 Αυγούστου, φιλοξενώντας έργα από περισσότερους από 450 καλλιτέχνες. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αρσενάλι και στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, λόγω του μεγάλου αριθμού των καλλιτεχνών και των φωτογραφιών που θα παρουσιαστούν.

Μία διεθνής επιτροπή αποτελούμενη από 17 κριτές που προέρχονται από Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία ανέλαβε και επέλεξε τις καλύτερες φωτογραφίες από αυτές που υποβλήθηκαν και οι οποίες θα εκτεθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης. 

Cip Festival

Οι καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στο φεστιβάλ και έχουν εκθέσει δουλειά τους προέρχονται από περισσότερες από 100 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ερυθραία, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, τα Μπαρμπέιντος και άλλες.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα διεξαχθούν διάφορες ομιλίες και δράσεις στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης καθώς και ο καθιερωμένος πια 6ος Φωτογραφικός Μαραθώνιος της πόλης των Χανίων που σκοπό έχει την ανάδειξη της πόλης και μέσα από τα μάτια των φωτογράφων που συμμετέχουν. Επιτροπή θα κρίνει τις φωτογραφίες και οι καλύτερες δουλειές θα βραβευθούν.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ρoύχα με φαντασία: Ένα δημιουργικό εργαστήριο στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Παλιά ρούχα και αξεσουάρ παίρνουν νέα μορφή με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/10/2025

Τι θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα

Δωρεάν είσοδος σε μουσεία την 28η Οκτωβρίου, συναυλίες και όλα όσα σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στην πόλη.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Το φθινοπωρινό Meet Market είναι γεγονός

Βόλτες στην Τεχνόπολη, Halloween εορτασμοί και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 26 έως 31/10.

Βραβεία "Αργώ" 2025¨: Το χρυσόμαλλο δέρας του σύγχρονου Ελληνισμού

Τα Βραβεία "Αργώ" αναδεικνύουν για έβδομη χρονιά τους Έλληνες της διασποράς που διαπρέπουν διεθνώς, τιμώντας την αριστεία, την καινοτομία και την προσφορά - μια σύγχρονη "αργοναυτική εκστρατεία" που ενώνει τον παγκόσμιο Ελληνισμό.

Στην επέτειο του "Όχι" λέμε "Ναι" στις ελληνικές γεύσεις

Την 28η Οκτωβρίου, μετά την παρέλαση και τους εορτασμούς της εθνικής μας γιορτής, στρώνουμε τραπέζι με γευστικό σύμμαχο τις μοναδικές προσφορές των σούπερ μάρκετ Μασούτης.

We are hiring! Editor @ athinorama

Το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ αναζητά δημοσιογράφο με ενδιαφέρον για την πόλη και τον πολιτισμό.