Athens Spring Dog Shows: Το απόλυτο ραντεβού για τους φίλους των σκύλων

Κύριος στόχος της τριήμερης εκδήλωσης είναι η επιμόρφωση των κηδεμόνων σκύλων έτσι ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για την επίτευξη της ευζωίας τους και να βελτιωθεί στο μέγιστο η καθημερινότητά τους.

SPRING POSTS

Η εφετινή τριπλή, διεθνής έκθεση μορφολογίας του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος που πραγματοποιείται στις 5,6 και 7 Μαΐου στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Γουδή (ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΟ) θα είναι διαφορετική. Θα αποτελέσει μια γιορτή αφιερωμένη στους καλύτερους φίλους του ανθρώπου. Τους σκύλους.

Η παρουσίαση δεκάδων διαφορετικών καθαρόαιμων φυλών σκύλων θα πλαισιωθεί αυτήν την φορά με εκδηλώσεις και παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, που θα προσφέρουν έναν ανεξάντλητο πλούτο πληροφοριών στους κηδεμόνες, με στόχο την προώθηση της ευζωίας των αγαπημένων μας φίλων, σε ένα τριήμερο που δεν θα πρέπει να χάσει κανείς. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος θα πραγματοποιήσει την τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας, η οποία θα αποτελέσει για τους νικητές κριτήριο συμμετοχής για την επόμενη διοργάνωση του μεγαλύτερου παγκόσμιου dog show, του περίφημου "Crufts"

Κύριος στόχος της τριήμερης εκδήλωσης, που φιλοδοξεί να καλύψει όλες τις πτυχές της υπεύθυνης κυνοφιλίας, είναι η επιμόρφωση των κηδεμόνων σκύλων έτσι ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για την επίτευξη της ευζωίας των αγαπημένων μας φίλων και να βελτιωθεί στο μέγιστο η καθημερινότητα τους. Γνώση, προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε κηδεμόνα θα παρουσιαστούν σε αυτό το τριήμερο στην προσπάθεια που καταβάλλετε για την επίτευξη του συλλογικού σκοπού της προώθησης της ευζωίας, των μικρών μας φίλων

Παιδί σκύλος
© Vitaliy Zalishchyker

Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξουν μια σειρά από δραστηριότητες, το πρόγραμμα των οποίων βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαμόρφωσης. Η παρουσία σας θα είναι μια έμπρακτη απόδειξη αγάπης προς τα κατοικίδια που με την αγάπη τους μας προσφέρουν πολλά περισσότερα ως αντάλλαγμα, βελτιώνοντας, όπως αποδεικνύουν πλείστες όσες μελέτες, την πνευματική και σωματική μας υγεία. Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης και τις τρεις ημέρες θα είναι 9 το πρωί. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.