Πασχαλινό Smile Bazaar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», μάς προσκαλεί στο καθιερωμένο πασχαλινό Smile Bazaar που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Πάσχα

Ένα Bazaar με μία τεράστια συλλογή από μοναδικά αντικείμενα και επώνυμα ρούχα, σε πολύ χαμηλές τιμές (-80%!), υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά, είδη σπιτιού αλλά και πασχαλινά είδη για όλες τις γιορτινές μας αγορές μάς περιμένουν στο καθιερωμένο πασχαλινό Smile Bazaar που διοργανώνει "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Το Bazaar λειτουργεί καθημερινά από τις 31 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου (11 π.μ. - 7 μ.μ.) στον 5ο όροφο του Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης "Ανδρέας Γιαννόπουλος" (Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή). Αξίζει να σημειώσετε πως όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το έργο και τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" που υποστηρίζει κάθε παιδί και οικογένεια που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".