Μεγάλη ανταπόκριση στην αιμοδοσία για τις ανάγκες των τραυματιών της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη

Τεράστιες ουρές στο Νοσοκομείο "Ελπίς" από τους Αθηναίους που σπεύδουν να δώσουν αίμα.

αιμοδοσία

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συγκλονιστική ανταπόκριση των  Αθηναίων που σπεύδουν να δώσουν αίμα για τους τραυματίες της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη. Ανοίγει έως τις 8.30 μ.μ. απόψε και το Κοργιαλένειο. Τη δυνατότητα να δώσουν αίμα και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Αθανασάκη 11, Αμπελόκηποι) έχουν από αυτήν την ώρα μέχρι και τις 8.30 το βράδυ οι Αθηναίοι. Η απόφαση να "ανοίξει” η αιμοδοσία και στο Κοργιαλένειο, λήφθηκε καθώς ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συγκλονιστική προσέλευση των πολιτών, που σπεύδουν από νωρίς στο Νοσοκομείο Ελπίς, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων. 

αιμοδοσία

Η προσφορά αίματος θα συνεχιστεί και αύριο σε τρία Δημοτικά Ιατρεία του δήμου, σε συνεργασία με την ΝΥ Αιμοδοσίας του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Οι πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν, δίνοντας αίμα, μπορούν να προσέλθουν από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στα εξής δημοτικά ιατρεία: 1ο Δημοτικό Ιατρείο (Σόλωνος 78, τηλ. για ραντεβού: 2103626587), 2ο Δημοτικό Ιατρείο (Φανοσθένους και Φρειδερίκου Σμιθ, Νέος Κόσμος, τηλέφωνο για ραντεβού: 2109239865) και 5ο Δημοτικό Ιατρείο (Σαρανταπόρου 4, Πατήσια, τηλ. για ραντεβού: 2102015510).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αυτές ήταν οι μάλλον χειρότερες viral στιγμές του 2025

Labubu, 6-7, Nothing Beats a Jet2Holiday και άλλα: Είναι δύσκολο να κατανοηθούν ή να εξηγηθούν, γιατί, στο τέλος της ημέρας (ή της χρονιάς, αν προτιμάτε!), δεν είχαν κανένα απολύτως νόημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/12/2025

Δεν τραγουδούν σε όλη την Ελλάδα τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς που γνωρίζεις!

Μια μουσική περιπλάνηση στις ευχές και τα καλωσορίσματα του νέου χρόνου κάθε ελληνικής περιοχής βασισμένη στο αρχείο της Δόμνας Σαμίου.

31 festive κρασιά για την Πρωτοχρονιά: O Γιώργος Ζερβογιάννης προτείνει το ιδανικό pairing

Φυσαλίδες, αγαπημένες γηγενείς ποικιλίες και premium διεθνή labels για την πιο λαμπερή νύχτα του χρόνου. Ένας πλήρης οδηγός για να σερβίρετε τα ποτήρια σας με το απόλυτο festive spirit αλλά και με ετικέτες που θα θέλετε να απολαμβάνετε όλο το νέο έτος.

Τι είναι το 'Έτος Ανάγνωσης 2026' και τι θα μπορούσε να μάθει η Ελλάδα απ' αυτό

Η καμπάνια, που κάνει πρεμιέρα τη νέα χρονιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, συσχετίζει το διάβασμα με αγαπημένες δραστηριότητες υπογραμμίζοντας ότι δεν αποτελεί αγγαρεία.

Πρωτοχρονιά: Έτσι θα υποδεχθεί η Αθήνα το 2026

Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου στην Aθήνα, η οποία θα κινηθεί σε εορταστικούς ρυθμούς με events για μικρούς και μεγάλους.

Τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνει ο Δήμος Αθηναίων λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών τα προσεχή 24ωρα

Από σήμερα και μέχρι νεωτέρας ο Δήμος τίθεται σε επιφυλακή με σκοπό την προστασία των ευάλωτων συμπολιτών της πρωτεύουσας.

To Μουσείο Μπενάκη ταξιδεύει στην Ινδία

Στο Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζεται ένας πολιτιστικός διάλογος Ελλάδας-Ινδίας με πολιτισμικές παραδόσεις που γεφυρώνουν παρελθόν-παρόν.