Συζήτηση για το ψυχολογικό θρίλερ "Σώσε με"

Μια συζήτηση αφιερωμένη στο ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με» του Δημήτρη Σίμου.

Σώσε Με

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, τo ANT1+ και τα Public σάς προσκαλούν σε μια συζήτηση αφιερωμένη στο ψυχολογικό θρίλερ "Σώσε με" του Δημήτρη Σίμου και στη νέα, επιτυχημένη ομότιτλη σειρά, σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου, που προβάλλεται αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ και βασίζεται στο μπεστ σέλερ του Δημήτρη Σίμου.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου (8.30 μ.μ), στο Public Café Συντάγματος, ο συγγραφέας Δημήτρης Σίμος και ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος μάς μιλούν για την πρόκληση της μεταφοράς ενός μυθιστορήματος από το χαρτί στην οθόνη, τη συνεργασία τους στο σενάριο της σειράς και τις νέες τάσεις στη μυθοπλασία που συνδιαμορφώνονται από τις πρόσφατες ελληνικές παραγωγές. Μαζί τους, οι πρωταγωνιστές της σειράς θα μας μιλήσουν για τη συνολική εμπειρία των γυρισμάτων και για όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες.

Το Σώσε με είναι μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης που ζωντανεύει με συνταρακτικές ερμηνείες, γρήγορη σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική που κόβει την ανάσα. Με φόντο την ελληνική επαρχία, η δυνατή πλοκή παρασύρει τους πρωταγωνιστές της σε έναν συναισθηματικό ανεμοστρόβιλο πάθους και λύτρωσης. Το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου πλέκει έναν ιστό που ενώνει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών, τη στιγμή που το κρυμμένο παρελθόν της οικογένειας Πομάνου θα συναντήσει το παρόν και η σύγκρουση θα ξορκίσει κάθε μυστικό. Οι εξελίξεις προχωρούν με καταιγιστικό ρυθμό και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, οδηγώντας σε έναν ανατρεπτικό επίλογο που δεν περιμένει κανείς. Με γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν σε Θράκη και Αθήνα, το "Σώσε με", μια σειρά 8 επεισοδίων, αποτελεί μια παραγωγή υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, με εντυπωσιακές εικόνες από την περιοχή της Κομοτηνής, ενός τόπου που χρωματίζεται από τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων. Οι εύθραυστες ισορροπίες της τοπικής κοινωνίας κλυδωνίζονται από μια σειρά εγκλημάτων και εξαφανίσεων που ξυπνούν φαντάσματα του παρελθόντος.

Στον ρόλο της Νικόλ Πομάνου συναντάμε τη Δανάη Σκιάδη, ενώ την αστυνόμο Δέσποινα Λουκίδη υποδύεται η Έλενα Μαυρίδου. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον συγγραφέα του βιβλίου, τον Δημήτρη Σίμο και τον Βαγγέλη Νάση. Πρωταγωνιστούν επίσης με αλφαβητική σειρά οι: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
02/05/2024

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.

Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας: Παράταση της ανοιχτής πρόσκλησης σε νέους δημιουργούς

Το θέατρο Γκράβας ανοίγει τις πόρτες του σε νέους δημιουργούς και διοργανώνει ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη της νεανικής δημιουργικότητας και τηςελεύθερης έκφρασης.