Το Chocolate Fest επιστρέφει πιο λαχταριστό από ποτέ

Τα μεγαλύτερα brands σοκολάτας, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης θα συναντηθούν στο μεγαλύτερο θεματικό event σοκολάτας στην Ελλάδα.

Chocolate Fest 2023

Από 10-14 Φεβρουαρίου, το Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι υποδέχεται και πάλι το καθιερωμένο Chocolate Fest, στήνοντας έναν κόσμο όπου η αγάπη γιορτάζεται αυθόρμητα και όπου είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να την εκφράσουν μέσα από το πιο "γλυκό” γλυκό του κόσμου: τη σοκολάτα.

Chocolate Fest 2023

Chocolate Fest 2023

Μία σοκολατοχώρα στο Γκάζι, όπου έρχεσαι όπως ακριβώς είσαι, ακριβώς όπως θες να αγαπιέσαι. Διαδραστικές εμπειρίες, products με θέμα τη σοκολάτα, live cooking από celebrity pastry chefs, σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, θεϊκά σοκολατοαγάλματα και σοκολατοσυντριβάνια, μουσική και οι πιο ιδιαίτερες σοκολατένιες γεύσεις θα περιμένουν το κοινό στο Γκάζι.

Chocolate Fest 2023

Τα μεγαλύτερα brands σοκολάτας, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης θα συναντηθούν στο μεγαλύτερο θεματικό event σοκολάτας στην Ελλάδα, για να προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους μια απολαυστική εμπειρία της γεύσης που όλ@ αγαπάμε.

Συμμετοχές εκθετών: info@chocolatefest.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Φωτισμός αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Ευρωπού στο Κιλκίς

Με τον φωτισμό ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου, στον οποίον φιλοξενούνται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενισχύεται η ασφάλεια του χώρου, η αισθητική και η λειτουργικότητά του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/07/2024

Νίκος Χαρδαλιάς: 48 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για έργα Πολιτισμού στο Λεκανοπέδιο

Υπεγράφη η σχετική πρόσκληση προς το Υπουργείο Πολιτισμού που αναμένεται να δώσει ώθηση στις εναλλακτικές μορφές θεματικού τουρισμού

H Aegean στο πλευρό της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής

"Πάμε Ελλάδα", το μήνυμα της aegean για το ταξίδι της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι που μόλις ξεκίνησε.

Ξεκινά στις αρχές του 2025 η ανάπτυξη κατοικιών στο νέο Μινιόν

Ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αγοράς, πόσο θα κοστίζουν.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ανατριχίλες και ιντριγκαδόρικα ξενύχτια στην Αθήνα

Δύο μοναδικές ολονύχτιες εμπειρίες σε Ακαδημία Πλάτωνος και ΚΠΙΣΝ, αλλά και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 20 έως 26/7.

Αν δεν ήξερες για το Μαυράθηρο ήρθε η ώρα & στο συστήνει η Canava Roussos

Είναι πληθωρικό και υπάρχει λόγος. Οι τρεις δυναμικές ποικιλίες της Σαντορίνης το ενορχηστρώνουν και φέρνουν τα πάνω κάτω.