Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ μας καλεί να γιορτάσουμε όλο τον χειμώνα!

ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα My market και στο eshop, και γιορτάζει κάθε στιγμή του φετινού χειμώνα! Το γιορτινό κλίμα της εποχής, αλλά και η άφιξη της νέας χρονιάς είναι η αφορμή να γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την περίοδο. 

Το 12ο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς κλείνουν 3 χρόνια από την έναρξη της κυκλοφορίας του. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η έκδοση κέρδισε την αγάπη και την προτίμηση του συνόλου των πελατών των My market. Μέσα από τις σελίδες του, οι αναγνώστες μπορούν να βρουν μία μεγάλη θεματολογία από άρθρα βασισμένα πάντα στη φιλοσοφία της ευζωίας, της αισιοδοξίας και της ισορροπημένης διατροφής. Εορταστικές συνταγές αλλά και ιδέες για εποχικά μαγειρέματα με όλη την οικογένεια, εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής, διακόσμηση τραπεζιών και σπιτιού ανάλογα με την περίσταση, ιδέες για πρωτοχρονιάτικα πάρτι αλλά και για έναν διαφορετικό Βαλεντίνο, οινογνωσίες και αρμονίες, προτάσεις για ταξίδια καθώς και συμβουλές για ευεξία περιλαμβάνονται στο νέο τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ. 
Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market, αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40€, που προσφέρονται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αναψυκτήρια σε 75 αρχαιολογικούς χώρους ενισχύουν την οικονομία των εμπειριών

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων

02/02/2023

Ρεπορτάζ: Τι περιμένουμε στο μέλλον από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης;

Έχοντας αναλάβει τη διαχείριση της ΔΑΚ, η Τεχνόπολη μας εξηγεί το όραμα και τους στόχους για το μέλλον της πρώτης, προκειμένου να συνεχίσει τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της.

Η μικρασιατική μνήμη στα "Αόρατα Δεσμά" του Ευάγγελου Σαχπέρογλου

Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάττων.

Έργα αποκατάστασης για το Αναψυκτήριο στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας

Το νέο κτίριο θα αποτελέσει έναν από τους κύριους χώρους φιλοξενίας καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων για το επίσημο έτος τίτλου της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Κατατέθηκε ο φάκελος υποψηφιότητας του Ολύμπου στην UNESCO

Η απόφαση της UNESCO για την ένταξη του Ολύμπου στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς αναμένεται έως τον Σεπτέμβριο του 2023.

Καλλιτεχνικά επαγγέλματα: Το Υπουργείο Πολιτισμού απαντά με δύο ρυθμίσεις

Οριστικές λύσεις στα ζητήματα που έχουν τεθεί στον δημόσιο διάλογο αναφορικά με το ΠΔ 85/2022.

Stand up Science: Η Επιστήμη αλλιώς... στη σκηνή

Στο πρώτο Stand-Up Science της χρονιάς από τους Science Reactors, "φευγάτοι" επιστήμονες σχολιάζουν την επιστημονική επικαιρότητα με με ύφος απλό, απολαυστικό και σκωπτικό.