Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ μας καλεί να γιορτάσουμε όλο τον χειμώνα!

ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα My market και στο eshop, και γιορτάζει κάθε στιγμή του φετινού χειμώνα! Το γιορτινό κλίμα της εποχής, αλλά και η άφιξη της νέας χρονιάς είναι η αφορμή να γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την περίοδο. 

Το 12ο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς κλείνουν 3 χρόνια από την έναρξη της κυκλοφορίας του. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η έκδοση κέρδισε την αγάπη και την προτίμηση του συνόλου των πελατών των My market. Μέσα από τις σελίδες του, οι αναγνώστες μπορούν να βρουν μία μεγάλη θεματολογία από άρθρα βασισμένα πάντα στη φιλοσοφία της ευζωίας, της αισιοδοξίας και της ισορροπημένης διατροφής. Εορταστικές συνταγές αλλά και ιδέες για εποχικά μαγειρέματα με όλη την οικογένεια, εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής, διακόσμηση τραπεζιών και σπιτιού ανάλογα με την περίσταση, ιδέες για πρωτοχρονιάτικα πάρτι αλλά και για έναν διαφορετικό Βαλεντίνο, οινογνωσίες και αρμονίες, προτάσεις για ταξίδια καθώς και συμβουλές για ευεξία περιλαμβάνονται στο νέο τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ. 
Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market, αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40€, που προσφέρονται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".