ARIA HOTELS: Τι λέτε για χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Κέντρο;

Ονειρεύεστε διακοπές σε κάποια ευρωπαϊκή μητρόπολη; Χριστουγεννιάτικες βόλτες σε γραφικά σοκάκια, shopping therapy μπροστά από λαμπερές βιτρίνες, κι αλλαγή του χρόνου κάτω από επιβλητικά μνημεία και τοπόσημα με ιστορία; Φέτος δε χρειάζεται να πάτε μακριά!

Aria Hotels Suites Athens

Ονειρεύεστε διακοπές σε κάποια ευρωπαϊκή μητρόπολη; Χριστουγεννιάτικες βόλτες σε γραφικά σοκάκια, shopping therapy μπροστά από λαμπερές βιτρίνες, κι αλλαγή του χρόνου κάτω από επιβλητικά μνημεία και τοπόσημα με ιστορία; Φέτος δε χρειάζεται να πάτε μακριά: Φωτισμένο, στολισμένο και γεμάτο γιορτινή ενέργεια, το ολοζώντανο Κέντρο της Αθήνας γίνεται ο ιδανικός προορισμός για γιορτινή απόδραση χωρίς καν… ν’ αφήσουμε την πόλη μας!

Aria Hotels Suites Athens

Και η ιδανική βάση μας για αυτό το γιορτινό σενάριο; Τι θα λέγατε για μια άκρως ανακαινισμένη σουίτα, φωλιασμένη σ’ ένα διώροφο νεοκλασικό, δυο βήματα από τον παλμό της γιορτινής Αθήνας; Αυτό ακριβώς προσφέρει το Agora Athens Suites στην οδό Περικλέους, με 6 μοντέρνες, πλήρως εξοπλισμένες σουίτες να περιμένουν για να γίνουν το πριβέ αρχηγείο των γιορτινών μας εξορμήσεων.

Aria Hotels Suites Athens

Για ακόμη μεγαλύτερη εξτραβαγκάντσα, δε, και με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη ως το πιο λαμπερό στολίδι των γιορτών μας, οι δυο ανεξάρτητες κατοικίες του Acropolis Suites Troulanda στην οδό Ερμού είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, ιδίως επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν και συνδυαστικά, με κοινή είσοδο, για να περάσουμε τις γιορτές παρέα με του αγαπημένους μας.

Aria Hotels Suites Athens

Κορυφαίες επιλογές διαμονής και οι δυο, με την υπογραφή της οικογενειακής αλυσίδας boutique ξενοδοχείων των Aria Hotels, μας φέρνουν στην καρδιά των Χριστουγέννων, κρατώντας μας στην καρδιά της Αθήνας.  

ARIA HOTELS
2102207686
https://www.ariahotels.gr/en/athens-agora-suites
https://www.ariahotels.gr/en/acropolis-suites-troulanda
IG: @ariahotels, Τik Tok: ariahotels_

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".