Final Sales στο McArthurGlen!

Ως τις 31 Αυγούστου, το Εκπτωτικό Χωριό μας προσκαλεί να κάνουμε τα πολυπόθητα ψώνια στα αγαπημένα μας designer brands, με εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές outlet.

McArthurGlen

Το καλοκαιρινό shopping στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen γίνεται ακόμα πιο ευχάριστο! Στις χαμηλότερες καλοκαιρινές εκπτώσεις, για λίγες ακόμα μέρες, μπορείς να απολαύσεις έως 70% πιο φθηνά τα αγαπημένα σου designer brands όπως Adidas, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Diesel, Funky Buddha, Levi’s, Vans, Kalogirou, Pinko και πολλά άλλα. 

McArthurGlen

Συνδύασε τη βόλτα σου στα μαγαζιά με μια επίσκεψη στα καφέ και εστιατόρια του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen και απολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης στον απόλυτο προορισμό των εκπτώσεων.

McArthurGlen

Και για ακόμη περισσότερα ψώνια και διασκέδαση, τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen θα παραμείνουν ανοιχτά όλες τις Κυριακές μέχρι τον Οκτώβριο από τις 11 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ., προκειμένου να απολαύσεις μια ιδανική μέρα με ατελείωτο shopping!

McArthurGlen

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το mcarthurglenathens.gr, ή τις σελίδες του στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Η ιδρύτρια του The Meet Market εξηγεί πώς δημιούργησε μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές αγορές

Ενόψει του πασχαλινού Meet Market στην Τεχνόπολη, η εμπνεύστριά του Alison Δαμιανού, μιλά για τους στόχους και τις προκλήσεις της αγοράς που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα events του ελληνικού κοινού, αλλά και όσα θα δούμε στο easter edition της αγοράς στις 27 και 28 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

Το Meet Market έρχεται με πασχαλινή διάθεση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το #EasterEdition του The Meet Market καλεί το αθηναϊκό κοινό να ανακαλύψει πάνω από 150 εκθέτες με μοναδικά προϊόντα, στηρίζοντας την εγχώρια παραγωγή.

Ιστορίες βιοεπιστήμης στο Athens Science Festival 2024

Ομιλίες, διαδραστικά workshops και εκθέματα για όλες τις ηλικίες, συνθέτουν "Ιστορίες αλλαγής" με επίκεντρο τις Επιστήμες (της) Ζωής, στο επετειακό ASF.

"Ξέρεις από ίντερνετ; 60+": Το επιτυχημένο workshop επιστρέφει με νέο κύκλο μαθημάτων στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το επιτυχημένο εργαστήριο ψηφιακής ενδυνάμωσης δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους άνω των 60 ετών να ανακαλύψουν τον ψηφιακό κόσμο και να αναπτύξουν νέες, απόλυτα χρήσιμες δεξιότητες.

Το Μέγαρο Μουσικής συμμετέχει στο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Συνταγογράφησης του Υπουργείου Πολιτισμού

Στόχος του Προγράμματος είναι η προώθηση και η αξιοποίηση της πολιτιστικής δραστηριότητας ως μέσου ενδυνάμωσης και διατήρησης της ψυχικής υγείας.

Νίκος Χαρδαλιάς: "83 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για 51 έργα και δράσεις, για το μέλλον του Πειραιά μας"

Τα 51 έργα αφορούν σειρά δράσεων, με στόχο την αναβάθμιση της θέσης του Πειραιά με όρους βιωσιμότητας και με επίκεντρο την τοπική κοινωνία.

Σπύρο Παπαγεωργίου, γιατί η Αθήνα είναι ιδανική για έναν ποδηλάτη;

Ο συνιδρυτής του οργανισμού "Πόλεις για Ποδήλατο" μιλά στο "α" για όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος ποδηλάτης, αλλά και την ανάγκη εγκατάστασης περισσότερων ποδηλατικών υποδομών μέσα στην πόλη.