"Καλοκαίρι στην πόλη μου 2022" από τον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που φοιτούν στην πρώτη έως και έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου υλοποιεί ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

καλοκαίρι στην πόλη μου 2022

Το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για μαθητές δημοτικού θα υλοποιηθεί σε δυο περιόδους και θα φιλοξενήσει μέχρι 150 παιδιά σε κάθε περίοδο: 27 Ιουνίου - 8 Ιουλίου (Α΄ Περίοδος) , 11 – 22 Ιουλίου (Β΄ Περίοδος). Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στους χώρους του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Πλάτων”, του Πολιτιστικού Πολυχώρου "Μάνος Λοΐζος" και του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας. Η προσέλευση των παιδιών είναι στις  7.30 π.μ. και η αναχώρησή τους στις 3.30 μ.μ. Τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες των 10-15 ατόμων, σε κάθε περίοδο.

καλοκαίρι στην πόλη μου 2022

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει: "Με στόχο τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη διοργανώνει το πρόγραμμα "Καλοκαίρι στην πόλη μου", προσαρμοσμένο σε κάθε ηλικία και σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Την υλοποίησή του έχει αναλάβει το έμπειρο προσωπικό των Διευθύνσεων Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας που απαρτίζεται από γυμναστές, μουσικούς, ζωγράφους και εικαστικούς. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες αναπτύσσοντας τις κινητικές και κοινωνικές δεξιότητές τους"

Οι αιτήσεις (έντυπο αίτησης και έντυπο συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου) μαζί με τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων, θα υποβάλλονται και για τις δύο περιόδους στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης (Κέντρο Πολιτισμού, Αχιλλέως 15, Νίκαια), με τηλέφωνα επικοινωνίας τα 210 4919947 & 210 4911257, από 30 Mαϊου έως τις 4 Ιουνίου (από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ και Σάββατο 9 π.μ-1 μ.μ.)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Πέθανε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΒΕ Φίλιππος Τσιμπόγλου

Ο θάνατός του πρόεκυψε λίγο πριν την επίσημη λήξη της θητείας του στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/02/2023

Μάριο Ντεσιάτι: Ο νικητής του λογοτεχνικού βραβείου Strega 2022 έρχεται στην Αθήνα

O συγγραφέας του μυθιστορήματος Ασυμβίβαστοι (πρωτ.τίτλος Spartiati), που τιμήθηκε με τη μεγαλύτερη λογοτεχνική διάκριση στην Ιταλία, θα επισκεφθεί την Αθήνα, για να παρουσιάσει το βιβλίο του.

Αναψυκτήρια σε 75 αρχαιολογικούς χώρους ενισχύουν την οικονομία των εμπειριών

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων

Ρεπορτάζ: Τι περιμένουμε στο μέλλον από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης;

Έχοντας αναλάβει τη διαχείριση της ΔΑΚ, η Τεχνόπολη μας εξηγεί το όραμα και τους στόχους για το μέλλον της πρώτης, προκειμένου να συνεχίσει τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της.

Η μικρασιατική μνήμη στα "Αόρατα Δεσμά" του Ευάγγελου Σαχπέρογλου

Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάττων.

Έργα αποκατάστασης για το Αναψυκτήριο στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας

Το νέο κτίριο θα αποτελέσει έναν από τους κύριους χώρους φιλοξενίας καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων για το επίσημο έτος τίτλου της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Κατατέθηκε ο φάκελος υποψηφιότητας του Ολύμπου στην UNESCO

Η απόφαση της UNESCO για την ένταξη του Ολύμπου στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς αναμένεται έως τον Σεπτέμβριο του 2023.