Vintage Bazaar στον χώρο του Baumstrasse

Θεατρικά κοστούμια, αντικείμενα από άλλες εποχές, βιβλία πίνακες και ένα σωρό θησαυροί περιμένουν να αλλάξουν χέρια και να χαρίσουν νέες αναμνήσεις στους επίδοξους ιδιοκτήτες τους.

Vintage Bazaar

Την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου, το Baumstrasse διοργανώνει μεγάλο vintage bazaar στον δεύτερο όροφο της οδού Σερβίων 8.

Θεατρικά αντικείμενα και κοστούμια, παπούτσια κι αξεσουάρ άλλης εποχής, πίνακες, βιβλία, θεατρικά προγράμματα, χειροποίητα κοσμήματα, μάσκες, συναισθηματικά μπιμπελό, vintage είδη σπιτιού, kitsch δωράκια, χαλιά, υφαντά, κεντήματα,  παιχνίδια και εκατοντάδες χρηστικά και άχρηστα αντικείμενα που ομόρφυναν την ζωή και τις παραστάσεις του Baumstrasse είναι έτοιμα να αλλάξουν χέρια.

Επισκεφθείτε τον χώρο για ένα τσάι, να ακούσετε μουσική και να επιλέξετε τα δώρα σας. Το Bazaar θα είναι ανοιχτό από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες

Baumstrasse - Δρόμος με Δέντρα

Σερβίων 8 (2ος όροφος), Βοτανικός
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Φεστιβάλ "Καλοκαίρι στην Αθήνα": Παράταση ανοιχτής πρόσκλησης

Κοινό και καλλιτέχνες θα μοιραστούν εμπειρίες πολιτισμού και καλοκαιρινής ψυχαγωγίας, στις 7 δημοτικές κοινότητες της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Όσα θα δούμε στην Τεχνόπολη τον Μάιο

Athens Music Week, συναυλίες, εκθέσεις, δράσεις για παιδιά και το 23o Athens Jazz είναι μερικά απ' όσα περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα.

Η ομάδα CoHab μάς καλεί στον συνεργατικό διαγωνισμό νέων για την συνεταιριστική κατοικία στην Ελλάδα

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η επεξεργασία εναλλακτικών σεναρίων για τη μετατροπή κενών κτιρίων σε διαφορετικούς τύπους σεναρίων συνεταιριστικής στέγασης σύμφωνα με τις τοπικές και κοινοτικές ανάγκες.

Οι δωρεάν δράσεις που έρχονται τον Μάιο στο Athens Book Space

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που περιμένουν τους επισκέπτες του Πάρκου Ελευθερίας.

Προθεσμία μέχρι τις 10 Μαΐου για τον διαγωνισμό "Πρασινίζουμε το Γκρίζο"

Οι κάτοικοι καλούνται να μεταμορφώσουν τα μπαλκόνια, τις ταράτσες, τις αυλές και άλλους ανοιχτούς χώρους σε πράσινες γωνιές, να τις φωτογραφίσουν και να τις μοιραστούν στην ιστοσελίδα organizationearth.org.

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία για παιδιά με μεσογειακή αναιμία

Παράλληλα, ξεκινάει ομάδα συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων με θέμα το άγχος και τα ψυχοκοινωνικά προβλήματα που συναντούν οι άνθρωποι στη διαχείριση της καθημερινότητας τους.

Πολ Όστερ: Ο καπνός εξαφανίζεται

Ο συγγραφέας Πολ Όστερ έφυγε από τη ζωή την τελευταία μέρα του Απρίλη. Ήταν εβδομήντα επτά χρονών.