Δωρεάν μαθήματα ευεξίας στη The Blender Gallery

Το πρόγραμμα αυτοβελτίωσης «Spring Revival» διεξάγεται στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη, η οποία εξυμνεί το γυναικείο σώμα και την εποχή του καλοκαιριού.

Μιχαήλ Βαρθακούρης έκθεση @Μιχαήλ Βαρθακούρης

Το Σάββατο 7 Μαΐου, μια μέρα πριν τη γιορτή της Μητέρας, η The Blender Gallery προσφέρει στους επισκέπτες της δωρεάν δράσεις γύρω από την ευεξία και την ομορφιά από τις 10 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ., στο πλαίσιο της pop up φωτογραφικής έκθεσης του Μιχαήλ Βαρθακούρη, η θεματική της οποίας περιστρέφεται γύρω από το γυναικείο σώμα και το καλοκαίρι.  Η καλλιτέχνις Marsha θα είναι στα decks από τις 5.30 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. με  deep house μουσικές, φέρνοντας καλοκαιρινή διάθεση στον χώρο τέχνης.

Ο Βαρθακούρης εστιάζει στη γυναίκα και στην ομορφιά του γυναικείου σώματος που συνυπάρχει με τη θάλασσα, στις ακτές του Αιγαίου. Αποτυπώνει σε ένα σύνολο εκθεμάτων την τέχνη της φωτογραφίας και πως ξετυλίγεται η δημιουργία αυτών. Τα έργα του θα φιλοξενηθούν στο χώρο για τη συγκεκριμένη μέρα μόνο, ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατεθεί στην W.I.N Hellas ( ΜΚΟ Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών).

Μιχαήλ Βαρθακούρης έκθεση
@Μιχαήλ Βαρθακούρης

Μια μέρα με δωρεάν μαθήματα γιόγκα και σεμινάρια αυτοβελτίωσης, ομορφιά, μόδα, μουσική, τέχνη, και φυσικά μητρική ενέργεια.

Πρόγραμμα "Spring Revival"

Morning Vinyasa Yoga

10 π.μ. με τον Ίων Μάνγκο 
Η μέρα ξεκινάει με μια πρωινή Vinyasa που στόχο έχει να αφυπνίσει το σώμα σταδιακά, ώστε μετέπειτα το μυαλό να θέσει στόχους και το πνεύμα να τους υλοποιήσει. Μετά το μάθημα απολαύστε detox χυμούς και snacks. Μην ξεχάσετε το στρώμα σας!

Baby Move

11.30 π.μ. με την Αγγελική Λαλαγιάννη
Μέσω του παιχνιδιού και την αλληλεπίδραση με άλλα βρέφη, οι γονείς έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα μωρά τους και να τα υποστηρίξουν σε κάθε τους αναπτυξιακό τους στάδιο από το ρολλάρισμα στο μπουσούλημα και την καθιστή θέση ως την όρθια θέση και το αυτόνομο βάδισμα. Δεξιότητες όπως η ισορροπία, ο συντονισμός, η αυτορρύθμιση, η συγκέντρωση, ο κύκλος εγρήγορσης και ξεκούρασης σχετίζονται άμεσα με την κινησιολογική ανάπτυξη του μωρού και αυτός είναι ο πυρήνας τoυ μαθήματος που θα λάβει χώρα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον για τις μανούλες και τα μωράκια τους. 

Psychodrama workshop

1.15 μ.μ. με την Άννα Κολτσιδοπούλου
Τί σημαίνει "με αγαπώ"; Πώς μπορώ να αναπτύξω τους τρόπους που φροντίζω τον εαυτό μου και πως θα με μάθω, γνωρίσω και αποδεχτώ; Ένα εργαστήριο που σας καλεί να "ανθίσετε” στην αυλή της The Blender Gallery. Το ψυχόδραμα αποτελεί μια μέθοδο διερεύνησης του ψυχισμού των ατόμων, στην οποία οι συμμετέχοντες δραματοποιούν με τη βοήθεια ενός συντονιστή, παρελθοντικά, τωρινά και μελλοντικά γεγονότα από τις ζωές τους, αντί να μιλάνε για αυτά.

Chacra Master Class

2.30 μ.μ. με την Μαρία Κολιούση
Όταν η ενέργεια ρέει φυσικά στα 7 ενεργειακά μας κέντρα, υπάρχει υγεία, διαύγεια, εσωτερική ισορροπία, αρμονία, κεντράρισμα και χαρά. Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε για τα 7 βασικά ενεργειακά μας κέντρα, τα τσάκρα. Ένα ταξίδι γνώσεων στον εσωτερικό σας κόσμο μέσα από το οποίο θα συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας θεραπευτή.

Prenatal & Womb Practice | Women’s Circle

4.30 μ.μ. με την Έυα Αφεντούλη
Ευπρόσδεκτες σε αυτό το μάθημα είναι γυναίκες που βιώνουν την εμπειρία της εγκυμοσύνης, αλλά και γυναίκες που επιθυμούν να συνδεθούν με την ποιότητα και την ενέργεια της μητρότητας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η διάθεση για εξερεύνηση και σύνδεση, άνετα ρούχα και ένα στρώμα ή μια μεγάλη πετσέτα.

Ecstatic Vinyasa Flow

6.15 μ.μ. με τον Ίων Μάνγκο. 
Ένα δυναμικό μάθημα Vinyasa για όλα τα επίπεδα, με έντονη μουσική υπόκρουση που θα σας ταξιδέψει, συνδυαστικά με τα φωτογραφικά έργα του Μιχαήλ Βαρθακούρη που θα σας περιβάλλουν. Μην ξεχάσετε το στρώμα σας! Μετά το μάθημα ανταμείψτε τον εαυτό σας με ένα δροσιστικό ποτό. 

All Day Stations

Η Skinglow της Κωνσταντίνας Σουλτάτη και η Beauty Harmony δημιουργούν ένα σταθμό ομορφιάς μέσα στο χώρο της γκαλερί, ενώ πολλές επιλογές για δώρα θα βρείτε στο σταθμό μόδας των Always Summer in Folegandros.  Από τις 10 το πρωί το κοινό θα μπορεί να απολαύσει υγιεινά γεύματα και detox χυμούς από το Food & Style, ενώ το απόγευμα θα σερβίρεται Aperol Spritz, Mimosa και κρασί.
 

Περισσότερες πληροφορίες

The Blender Gallery

Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα
  • Εικαστικά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι Γιατροί του Κόσμου δίπλα στους πληγέντες του σεισμού σε Τουρκία και Συρία

Οι Γιατροί του Κόσμου συντάσσονται στο πλευρό του τουρκικού και συριακού λαού που συγκλονίζονται από τις καταστροφικές επιπτώσεις του φονικού σεισμού μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε τη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βόρεια Συρία.

06/02/2023

Η Όλγα Μαλέα διάβασε "Tα Παιδιά της Μεγάλης Σιωπής" της Μάιρας Παπαθανασοπούλου, που θα μπορούσαν να γίνουν μια "πραγματικά Ευρωπαϊκή τηλεοπτική σειρά"

Η γνωστή σκηνοθέτρια της τηλεόρασης και του κινηματογράφου προτείνει το βιβλίο για τον έρωτα δύο νέων υπό το βλέμμα των ανατολικογερμανικών μυστικών υπηρεσιών.

Παράταση της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των εργαζομένων, εκθετών και επισκεπτών της, προχώρησε στην αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα τρίτης ημέρας της διοργάνωσης.

2023 Ελευσίς: Όλα όσα έγιναν στην τελετή έναρξης για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης (φωτό)

Με μια λιτή εκδήλωση, όπου πρωτοστατούσε το τοπίο, θαλάσσιο και αστικό, και το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης, η Ελευσίνα άνοιξε τις εκδηλώσεις της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Μιχαήλ Μαρμαρινός: "Θέλουμε η επίσκεψη στην Ελευσίνα να γίνει μια ιερή και ελκυστική υποχρέωση"

Ο Μαρμαρινός μιλά στο "α" για τις δυσκολίες και τις ευθύνες που ακολουθούν την γενική καλλιτεχνική διεύθυνση του 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, αλλά και τα στοιχεία που καθιστούν την Ελευσίνα αντάξια μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πόλεων.

Για τον Chris Baldwin, η μαγεία των "Ελευσίνιων Μυστηρίων" είναι η ανάδυση πολλαπλών δημιουργικών φωνών

Με την τελετή έναρξης του 2023 Ελευσίς να πλησιάζει, ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Chris Baldwin, ένας από τους βασικούς συντελεστές που βοήθησε στον σχεδιασμό των διήμερων εκδηλώσεων (4 & 5/2), μας μιλά για τα μυστήρια της Ελευσίνας που τον ενέπνευσαν και την εμπειρία του δουλεύοντας σε πρότζεκτ από προηγούμενες Πολιτιστικές Πρωτεύουσες.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ένα φεστιβάλ για το… ραβασάκι;

Πρωτότυπες δράσεις στο Tag Project Space, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στη Στέγη και ό,τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 4 έως 10/2.