Το Athens Tattoo Convention έρχεται ξανά στην Αθήνα με urban αισθητική

Για τους tattoo artists, τους tattoo lovers, αλλά και γενικά για όποιον αγαπάει την urban αισθητική και του έχουν λείψει τα φεστιβάλ και τα πάρτυ, το Athens Tattoo Convention είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει.

athens tattoo convention

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Athens Tattoo Convention έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις καλύτερες tattoo διοργανώσεις παγκοσμίως. Με 45.000 επισκέπτες την τελευταία χρονιά ο πήχης ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά. Το 14ο Athens Tattoo Convention θα φιλοξενηθεί, λοιπόν, το τριήμερο 13, 14 και 15 Μαΐου στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. 

athens tattoo convention

Φέτος συμμετέχουν συνολικά 350 καλλιτέχνες: η αφρόκρεμα των tattoo artists από το εξωτερικό (Ευρώπη, Καναδά, Βραζιλία κ.λπ.), all star προσωπικότητες της τέχνης της δερματοστιξίας και οι καλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες συναντιούνται, διαγωνίζονται και προβάλλουν την τέχνη τους αλλά και τα είδη τατουάζ που γνωρίζουν άνθηση και αναγνώριση παγκοσμίως.

athens tattoo convention

Δεν πρόκειται βέβαια μόνο για ένα tattoo event αλλά για μια συνολικά καλλιτεχνική και ψυχαγωγική εμπειρία. Είναι μια διοργάνωση, ένα urban party, που περιλαμβάνει live tattooing, tattoo contests, Dj sets και live bands (η εκρηκτική Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι η "mama sings fire” που θα κατακλύσει το stage το Σάββατο βράδυ). Το πρόγραμμα, επίσης, θα έχει διάφορες δράσεις και παιχνίδια, όπως το art exhibition experience, game rooms, graffiti show, show με ποδήλατα και skate, kids playgroundsbody painting αλλά ακόμη και show acrobatics.

Να σημειώσουμε ότι για 6η συνεχή χρονιά το Athens Tattoo Convention δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία στηρίζοντας από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του τη δράση του Οργανισμού "Make A Wish". Πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες μέσω της ενέργειας "Star Your Body", στην οποία ο επισκέπτης κάνοντας ένα tattoo απο επιλεγμένα σχέδια αστεριών, ενισχύει με το 100% του αντιτίμου τον οργανισμό. Μέχρι σήμερα οι καλλιτέχνες του έχουν ζωγραφίσει περισσότερα από 350 "αστεράκια της ευχής" και συνεχίζει το έργο του. 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ. Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο της viva.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.